Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Ny klimaplan skal gjøre Akershus grønnere!

Akershus Natur og Ungdom, med lokallag i blant annet Asker og Bærum, gratulerer Akershus med nye planen for klima og energi som ble vedtatt av Fylkestinget mandag 18.juni.

Denne store planen, som er i tråd med Paris-avtalen og Norges nasjonale mål for å kutte klimagassutslipp, synliggjør konkrete tiltak som fylket skal jobbe med i nærmeste fremtid. Her snakker vi innsatser innen alt fra transport til matforbruk og byggeprosjekter. I tillegg legger den vekt på noe som er minst like viktig, nemlig samarbeid og skapelsen av en felles vilje for å nå klimamålene. Vi i Natur og Ungdom mener det er svært viktig å spre kunnskap og gode holdninger, og engasjere alle i samfunnet, både privatpersoner og for eksempel skoler og bedrifter. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt - og dette starter lokalt. Vi heier på Akershus som et ledende klimavennlig fylke, og ser frem til et grønnere samfunn der klima og miljø står i fokus. Og husk: klimakampen krever ikke bare en flott plan, men også handling!

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.