Skip to main content

Ny driver skal få Esso-stasjon på Rykkinn i gang igjen

I GANG IGJEN: Denne Esso-stasjonen i Gamle Lomemdalsvei så nedlagt ut en periode, men er nå i full drift igjen med ny driver.

Flere stusset da bensinprisen sto uendret over en lengre periode på Esso-stasjonen på Rykkinn. Nå skal en ny driver få hjulene i gang igjen.

Flere beboere ved og brukere av Esso-stasjonen i Gamle Lommedalsvei på Rykkinn trodde bensinstasjonen var i ferd med å bli lagt ned da bensinprisen sto stille og pumpene var stengt i flere uker.

Nå er imidlertid stasjonen i (snart) full drift igjen.

– Det var ikke drivstoffsalg der en periode i forbindelse med at en leietager på eiendommen ikke ønsket å drive bensinstasjonen videre. Så det tok litt tid å få på plass en ny leietager, men stasjonen skal være i full drift igjen nå, sier assisterende informasjonsdirektør i Esso Norge, Eirik Hauge.

FIKK DU MED DEG DENNE? Stengt kiosk, bilvask og verksted etter konkurs på bensinstasjon 

Fått positive tilbakemeldinger

Den nye driveren er Zaur Gazdiev. Han håper folk i området blir glade for at stasjonen nå vil ha fullt tilbud igjen.

– Jeg tok over på mandag for en uke siden. Vi er nesten i full drift, men mangler noen varer i butikken som vi får på onsdag, sier den nye leietageren.

Han har allerede fått kommentarer fra kunder som er glade for at stasjonen er oppe og går igjen.

– Det er en del som bor i området og som liker å fylle drivstoff i nærheten av der de bor. Jeg har allerede fått flere kommentarer fra folk om at stasjonen endelig er åpen igjen, sier Gazdiev som selv bor på Strømmen.

Bensinstasjonen på Rykkinn er den første han selv driver.

SE OGSÅ DENNE: Denne bensinstasjonen kan bli ladestasjon for elbiler 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.