Skip to main content

Nesbru-mann slutter som konsernsjef i Orkla

NOK ER NOK: Peter A. Ruzicka synes han har vært konsernsjef i Orkla lenge nok og går av i mai. Ruzicka til høyre på bildet som er tatt på en konferanse på BI.

Peter A. Ruzicka (54) fra Nesbru slutter som Orkla-sjef.

Det skriver Aftenposten.

– Etter fem år som konsernsjef i Orkla har jeg kommet frem til at tiden nå er inne for å levere stafettpinnen videre, sier Nesbru-mannen i en pressemelding gjengitt i Aftenposten.

Innholdsrike år

Ruzicka sier videre i pressemeldingen at:

– Det har vært fem innholdsrike år der Orkla har opplevd god fremgang på mange områder. Konsernet er godt posisjonert for fremtiden, sier Ruzicka videre i meldingen.

Ruzicka blir i stillingen frem til selskapet har presentert kvartalsresultatet 7. mai i år.

Nesbru-mannen startet i konsernsjef jobben 10.februar 2014.

Ruzicka har delt sin kunnskap i bransjen. Blant annet på en BI-konferanse:

 Gikk opp til "muntlig" eksamen på BI

Får ros av Hagen

Styreleder Stein Erik Hagen takker 54-åringen for samarbeidet.

– Peter har på en utmerket måte ledet Orkla i overgangen fra å være et industrielt konglomerat til å bli et mer rendyrket merkevareorientert selskap. Jeg dypt takknemlig for den jobben han har utført som leder for Orkla, sier Hagen.

Ruzicka har også vært styremedlem i selskapet i perioden 2008-2014, og i perioden 2003-2005. Han var medlem i bedriftsforsamlingen fra 2006 til 2007.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.