Skip to main content

Nabotomten til Tone Damli solgt under prisantydning

BRÅK: Tone Damli og Markus Foss kjøpte Villa Solum på Blommenholm i 2015 for 9.425.000 kroner. Nå har de solgt nabotomten i Homans vei.

Artisten Tone Damli og hennes samboer Markus Foss skilte ut en tomt da de rev Villa Solum på Blommenholm. Etter fire måneder på markedet er nå tomten solgt.

Budstikka skrev i mai om at Damli og Foss så etter nye naboer i Homans vei på Blommenholm da de la ut del av egen tomt for salg, Tone Damli selger nabotomten for 7,9 mill. .

Naboeiendommen på 800 kvadratmeter er skilt ut fra tomten paret kjøpte sommeren 2015, hvor de etter hvert skal bygge sin nye bolig.

«Det er en tomt det er antatt lett å bebygge», het det i annonsen for nabotomten.

Skal selge videre

Nå skriver VG at tomten er solgt for 7,2 millioner kroner, 750.000 kroner under prisantydning. Det er selskapet Nøkkel-ferdig AS som står oppført som kjøper.

– Ja, jeg kan bekrefte beløpet, og at det er en utbygger som har kjøpt med det formål å bygge på tomten og selge videre, sier megler Edvard Chapsang i EIE Eiendomsmegling til VG.

Tone Damli og Markus Foss kjøpte Villa Solum på Blommenholm i 2015 for 9.425.000 kroner – en drøy million over prisantydning. Kommunen snur om gebyr for riving av Tone Damlis villa, til stor forargelse hos enkelte naboer og offentlige myndigheter.

Les flere artikler