Skip to main content

Nå er Næringsrådet utålmodig: Venter fortsatt på kommunens nye næringsplan

VENTER: Daglig leder Ane Maria H. Mjaaseth og styreleder Einar Schultz i Bærum næringsråd håper kommunens nye næringsplan kommer til høring i løpet av våren.

Bærum næringsråd mener det er på høy tid at kommunen legger frem sin nye strategiske næringsplan.

Fem år er gått siden formannskapet i Bærum vedtok at det skal utarbeides en strategisk næringsplan for kommunen. Nå begynner Næringsrådet å bli utålmodig:

«Planen er stadig utsatt, og vårt håp er at den kommer til høring våren 2018», skriver BNs styreleder Einar Schultz og daglig leder Ane Maria H. Mjaaseth i årsberetningen for 2017.

LES OGSÅ: Nå flytter næringsrådet fra Fornebu til Sandvika

Tore Gulli: – Fremmer planen i løpet av seks måneder

Kommunens næringssjef Tore Gulli opplyser til Budstikka at Næringsrådet her tar feil:

– Vi har en gjeldende strategisk næringsplan, som ble vedtatt av kommunestyret i 2015. Men jeg har ønsket å lage en ny en med et lengre og mer strategisk perspektiv. Det er den som er blitt utsatt til etter at kommunens klimastrategi ble vedtatt. Det skjedde for et par uker siden. Den nye planen er nesten ferdig og vil fremmes i løpet av de neste seks månedene, opplyser Gulli.

BN-ledelsen skriver også i årsberetningen at «en næringssjef med et tydelig mandat og virkemidler for å kunne gjennomføre tiltak er vesentlig for å få gjennomslag for en god næringsplan. Vi må stille strengere krav til samhandling med kommunen og bruke den posisjonen vi har som utpekt offisiell samarbeidspartner».

LES OGSÅ: Einar Schultz overtar styringen for næringslivet i Bærum

Einar Schultz gjenvalgt

Einar Schultz går løs på sitt tredje år som styreleder i Bærum næringsråd, etter å ha fått fornyet tillit på årsmøte på Henie Onstad Kunstsenter onsdag 21. mars. Resten av styret ble også gjenvalgt.

Kate Holm fra Norconsult fortsetter som ordfører i Rådet, som har fått to nye medlemmer: Dag Henning Kleven fra Azets og Heidi Stilling fra Løvenskiold-Vækerø.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.