Skip to main content

Nå er det dieselkrig i Asker

ST1 HAGALØKKA: Slik var prisen i dag ca. kl. 12.00.

I formiddagstimene i dag, torsdag, nærmet dieselprisen på ST1 i Asker seg 10 kroner, nøyaktig kr 10.08. Med rabattkort er prisen ytterligere 40–50 øre billigere.

De tre andre bensinstasjonene i Asker har fulgt på. Hos Esso på Drengsrud var prisen kr 10.30, og litt lenger ned i Drammensveien skiltet Shell også med en dieselpris på 10.30.

Hos Statoil i den andre enden av sentrum var pumpeprisen 10.44.

MER OM LAVPRIS: Dumpet bensinprisene – men det varer ikke lenge

Kan bli lavere

 

SHELL HAGALØKKA: I dag ca. kl. 12.00.

Om prisen i løpet av helgen vil synke ytterligere, eller stige, er det ingen av selskapene som vil uttale seg om. Normalt ligger tilbudsprisene på det laveste søndag kveld og mandag morgen.

– Ja, det er priskrig og vi følger med hverandre. Vi har ubetjente stasjoner, og har som prinsipp at vi skal ha lavest pris, sier talsmann for ST1-stasjonene, Stefan Samuelsen.

Han innrømmer at de nå er på et nivå hvor de ikke tjener penger.

Veiledende pris i morgen er satt til 13.28 hos Statoil, men i dag selger selskapet i Asker dieselen for nesten tre kroner lavere pris.

Kundene tjener

– Vi regner med å ha et prispåslag på pumpepris på 10 prosent på veiledende pris, så da sier det seg selv at vi ikke tjener på dagens pris, svarer pressetalsmann, i Statoil Knut Hansen.

– En slik pris er det bare kundene som tjener på, og det er jo bra for dem, sier pressetalsmannen i Statoil.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.