Skip to main content

Nå blir det Budstikka hver morgen

FAST MORGENVENN: Som morgenavis blir Budstikka en naturlig del av frokosten hele uken. FOTO: TRINE JØDAL
FAST MORGENVENN: Som morgenavis blir Budstikka en naturlig del av frokosten hele uken. FOTO: TRINE JØDAL

Papiravisen tirsdag 2. april blir historisk.

Allerede i 1996 kom nykomlingen lørdagsavisen på morgenen. I november i fjor fulgte fredagsavisen etter, og nå kommer resten av uken ved morgengry.

– Undersøkelser vi har foretatt viser at leserne gjerne vil ha Budstikka om morgenen. Som morgenavis vil Budstikka leve med folk gjennom hele dagen, fra frokostbordet, med på buss og tog, og på ettermiddagen, sier nyhetsredaktør Kaja Mejlbo.

Hun stiller til nettmøte tirsdag klokken 11. Du kan sende inn dine spørsmål her.

Til lesernes beste

Hun mener omleggingen vil komme leserne til gode.

– I de digitale kanalene blir du oppdatert fortløpende, med ferske nyheter, sport- og kulturarrangementer, og det siste fra lokalpolitikken – inkludert analyser, video og kommentarer, sier Mejlbo.

– Som abonnent, av papiravisen, e-avisen eller av B+ på nett, får du oppfølgingen – de egenskapte sakene og den gode konsekvensjournalistikken. Alt tilgjengelig fra morgenen av, enten du vil lese Budstikka til frokost, eller ta den med på bussen til jobb. Fredags- og lørdagsavisen skal fortsatt være ukens mest solide utgaver, fulle av godt reportasjestoff, forteller nyhetsredaktøren.

Les flere nyheter fra Budstikka.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.