Skip to main content

Møte om flytting i Asker Skiklubb i kveld

Styreleder i Asker Skiklubb, Bjørn Tangnes sier styret vil komme med en innstilling etter møtet tirsdag.

Foto: Karl Braanaas

I to møter diskuterer Asker Skiklubb hva det vil bety å flytte til Drengsrud eller ikke. Styret skal lage sin innstilling tirsdag.

Det var rundt 60 medlemmer som var til stede på det første møtet torsdag. Her ble skiklubbens presentasjon av hvilke konsekvenser det får dersom de flytter til Drengsrud, og alternativt bestemmer seg for å bli på Føyka. Dette skal to generalforsamlinger ta stilling til med 2/3 flertall nå i høst. 

Det har lenge vært kjent at klubben er splittet i synet på hva som er den beste løsningen, og grunnlaget for argumentene for det ene eller det andre alternativet. Disse uenighetene kom også frem på møtet torsdag.

– Da jeg gikk hjem torsdag, tenkte jeg at møtet var vellykket, nettopp fordi det kom innlegg fra begge retninger, sier styreleder Bjørn Tangnes.

Det var rundt 60 fremmøtte på presentasjonen i Asker Skiklubb torsdag. Nytt møte holdes i kveld, mandag.

Foto: Karl Braanaas

Styremøte tirsdag

– Hvor stor sannsynlighet tror du det er for at 2/3 av generalforsamlingen vil gå inn for flytting?

– Det vil jeg helt ikke uttale meg om ennå, da styret ikke har flagget sitt syn. Vi skal ha styremøte tirsdag, og det vil ligge til grunn hva vi vil sende ut til generalforsamlingen. Da vil det også fremgå hvis det blir en delt innstilling, sier Tangnes.

Nytt møte i kveld

– Med 4.500 medlemmer totalt, er ikke 60 fremmøtte på et så viktig møte litt få?

– Omtrent halvparten av medlemsmassen er barn, men likevel er 60 ikke mange. Nå var underlaget og presentasjonen sendt ut til alle på forhånd, og det har stått mye om saken i klubbavisen. Så flere har gitt uttrykk for at det ikke er så avgjørende å møte på presentasjonen i disse møtene, svarer Tangnes. 

Klubben holder et nytt presentasjonsmøte i kveld, mandag.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.