Skip to main content

Mopedfører hardt skadet i ulykke

Torsdag var det en ulykke mellom en mopedist og fotgjenger på Høvik i Bærum.

Foto: Dennis Labourée Fossen

En mopedfører skal være hardt skadet etter å ha vært involvert i en ulykke med en fotgjenger på Høvik. 

Ved 19.30-tiden torsdag melder politiet om en ulykke med moped i Bærum. Ulykken skal ha skjedd nær butikken Meny i O.H. Bangsvei.

– Mopedføreren ligger på bakken og får behandling, vedkommende skal være hardt skadd, men delvis ved bevissthet. Fotgjengeren er våken og prater med oss og skal være lettere skadd, sier operasjonsleder Vidar Pedersen hos politiet.

– Ikke livstruende skader

Ifølge Budstikkas reporter på stedet skal føreren av mopeden ikke ha livstruende skader. Vedkommende er kjørt til Ullevål sykehus i ambulanse.

Siste:

I utgangspunktet skulle fotgjengeren kjøres til legevakten, men underveis i ambulansen skal tilstanden ha forverret seg, og helsepersonellet besluttet derfor å kjøre til akutten på Ullevål. Politiet på ulykkesstedet forteller at begge de involverte er godt voksne.

Høy hastighet

– Ifølge vitner på stedet skal ikke mopeden ha greid å manøvrere svingen på åstedet, og da nærmest kjørt over midtrabatten, før han traff fotgjengeren, forteller Pedersen til Budstikka. 

Politiet mistenker at dette kan skyldes høy hastighet. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.