Skip to main content

Mer på Nesøya for de rikeste

Åttitalls: Huset i Øverbergveien er bygget tidlig på 80-tallet og tilbygget i nyere tid. Prisantydning: 35 millioner. FOTO: PRIVATMEGLEREN
Åttitalls: Huset i Øverbergveien er bygget tidlig på 80-tallet og tilbygget i nyere tid. Prisantydning: 35 millioner. FOTO: PRIVATMEGLEREN

En gang lå en beskjeden hytte på denne tomten. Nå selges eiendommen til 32 millioner kroner.

Eiendommen i Øverbergveien er av de dyreste som er lagt ut for salg på Nesøya.

Prisantydningen på 32 millioner kroner er bare 3 millioner lavere enn Reitan-villaen i Taglungveien som nylig ble solgt for 35 millioner.

Det er imidlertid stor forskjell på boligene. Reitan solgte et nytt luksuspalass, mens huset i Øverbergveien er fra 1981 med et nyere påbygg.

LES OGSÅ: Her er de største strandeiendommene

– Her teller først og fremst beliggenheten. Med en strandlinje på 174 meter er det tett opptil den lengste strandlinjen du får på Nesøya i dag. Det er nesten en halvøy helt for seg selv, med to brygger, sier megler Carl Fredrik Solli hos Privatmegleren.

LES OGSÅ: 

Lite marked

Selve tomten på odden ved innseilingen til Halsbukta er 4,5 mål. Eiendommen har vært lagt ut et par ganger tidligere uten at det endte med salg.

– Slike eiendommer har et knøttlite marked. Det gjelder å treffe det rette segmentet akkurat. Vi har vært nære på, men ikke kommet helt i mål.

– Hvor sannsynlig er det at den som kjøper en så dyr eiendom vil rive huset og bygge nytt og større?

– Det er en av de ytterst få eiendommene hvor det er mulig å bygge virkelig stort, opp mot 1.000 kvadratmeter. Som så mange andre eiendommer på Nesøya har det i sin tid vært en hytte som etter hvert ble erstattet av helårsbolig, sier Carl Fredrik Solli.

LES OGSÅ:  Palass på tvangssalg med 17 mill. i avslag

Sosiale medier

Det er Sollis kollega Odd Kalsnes som hadde salget av Reitan-villaen i Taglungveien. Nå har han fått et nytt oppdrag i øvre prisklasse.

En strandeiendom i Østre vei vurderes solgt fra 25 millioner og oppover. Også denne eiendommen er ytterst på en odde med strandlinje og brygge. Tomten er på snaue 3 mål, og boligen har en brutto boligflate på 205 kvadratmeter. Den er foreløpig bare lagt ut på sosiale medier.

– Jeg har kunder jeg vil kontakte først, sier Kalsnes.

– Er eiendommer i denne prisklassen vanskelig å selge?

_ Jeg liker ikke ordet vanskelig. men det er alltid mer krevende enn en toroms i byen. Samtidig har det skapt en gnist på Nesøya etter at Reitan-villaen ble solgt, sier Odd Kalsnes.

LES OGSÅ: Rønne til 7,5 mill. – megler anbefaler å rive

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.