Skip to main content

Mer liv på Flekken

ROLLING STONES: Audun Molde (t.v) og Leif Ovesen skal sammen med coverbandet "Sandvika All Stars" sørge for mer liv på Musikkflekken i Sandvika. Fredag starter konsertserien "Rockens klassikere live" med Rolling Stones på repertoaret. FOTO: ULF HANSEN

Coverbandet "Sandvika All Stars" ønsker seg mer liv på Musikkflekken i Sandvika. Det skal de ordne med hjelp fra Mick Jagger og Keith Richards.

– Det bør skje mye mer på Musikkflekken. Vi ønsker at det skal bli et sted man bare drar til, uten at man må lese i avisen om at det er et spesielt arrangement der. Rett og slett et sted man stikker innom. Det må være mer kontinuitet i det, sier ildsjelene Audun Molde (40) og Leif Ovesen (42). De er musikalske ledere i "Sandvika All Stars".

Konsertserien "Rockens klassikere live" skal skape mer liv på stedet utover våren.

– Vår kjærlighetserklæring til Flekken, utbryter Audun Molde.

Kremen

"Sandvika All Stars" er en samling bestående av kremen av musikere med bakgrunn i Sandvika Rockteater. De har lang fartstid, og uten blygsel vil de nå kalle seg det beste av det beste.

– All Stars låt liksom så fint, men det er absolutt humoristisk ment, sier trommeslager Leif Ovesen.

De rutinerte musikerne har lang fartstid fra flere arrangement i Sandvika. Blant annet har de hatt stor suksess med julerock.

17 Stones-konserter

Førstkommende fredag blir det Rolling Stones for alle pengene på Musikkflekken. Publikum får høre både "Start me up", "Brown Sugar", "Honky Tonk Women" og "Satisfaction".

Spillelista har blitt til på en litt utradisjonell måte. For selv om det er mange hundre sanger å velge mellom, synes ikke Ovesen og Molde at det har vært spesielt vanskelig å velge ut låter.

– Nei, vi har gått igjennom setlista mens vi har spist pannekaker, vi. Valgt oss noen gamle travere som folk forventer, også krydrer vi det litt med noen små godbiter, sier Molde. Vokalist Geir Sunde har vært på 17 Stones-konserter, og bandet føler seg godt forberedt. Noe av utfordringen med å synge Stones-låter, er at det ikke skal være helt perfekt.

– Vi prøver å spille så dårlig og skranglete vi bare kan, smiler de to entusiastene.

Dørene på Musikkflekken åpner kl. 20.00 på fredag.

SØKEORD:Musikkflekken

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.