Skip to main content

Melodi Grand Prix-sirkuset over for Anna-Lisa

BLANT DE FIRE BESTE: Anna-Lisa Kumoji kom til semifinalen, men ikke lenger i årets norske Melodi Grand Prix-finale.
BLANT DE FIRE BESTE: Anna-Lisa Kumoji kom til semifinalen, men ikke lenger i årets norske Melodi Grand Prix-finale.

Anna Lisa Kumoji fra Asker var blant semifinalistene i Melodi Grand Prix, men måtte se seg slått av bandet KEiiNO.

Med låten «Holla», beskrevet som en kraftpakke av en låt av programlederne Kåre Magnus Bergh og Heidi Ruud Ellingsen, var artisten fra Asker blant favorittene til å vinne den norske finalen lørdag kveld.

Det ble klart etter at de første stemmene var talt opp - og etter at representanter fra andre Eurovision-land hadde valgt hver sin favoritt. I den runden fikk Anna-Lisa full pott fra juryen i Italia.

Sammen med Adrian Jørgensen, KEiiNO og D'Sound var Kumoji blant de fire deltagerne (av ti) som havnet i semifinalen. Men derfra var det stopp for videre deltagelse i Grand Prix-sirkuset.

TIDLIGERE I FEBRUAR: MGP-stjerne overrasket på Drengsrud skole

Da seerstemmene var talt opp for andre gang var det KEiiNO og Adrian Jørgensen som måtte ut i en såkalt gull-duell.

Til slutt var det KEiiNO med låten «Spirit in the Sky» som sto igjen som vinner av den norske Melodi Grand Prix-finalen, og som vil representere Norge under Eurovision i Tel Aviv i mai.

Travelt år

MGP-ekspert Per Sundnes var på forhånd full av lovord om Anna-Lisa Kumoji, men trodde ikke «Holla» skulle nå helt til topps.

– Låten er litt for kul for Ola Nordmann, sa Sundnes tidligere denne uken, men understreket at han håpet å bli positivt overrasket.

– Anna-Lisa kommer  uansett til å gjøre et veldig inntrykk. Hun er en sjelden fugl med ekstrem X-faktor. Da jeg så henne første gang, i «Flashdance», fikk jeg helt sjokk; hun har jo alt, mener Sundnes.

MER TV-STOFF:Vant ikke Mesternes Mester 

Sol Heilo (37): – Fryktet grining i «Hver gang vi møtes» 

Det har vært et travelt år for 29-åringen, som både har medvirket i «The Book of Mormon» i København og i «Flashdance» i Oslo.

For tiden er Kumoji også aktuell i talentprogrammet «All together now» på TVNorge, der hun er i finalen førstkommende tirsdag.

– Jeg har alltid vist at jeg skal holde på med musikk, men det meste har skjedd det siste året, sier artisten.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.