Skip to main content

MC-passasjer skadet i kollisjon på E18

Ifølge forklaringer på stedet skal kollisjonen ha skjedd da motorsykkelen kjørte inn i bilen bakfra.

Passasjeren på en mc ble tatt med til sykehus etter en kollisjon på E18 lørdag. Føreren av mc-en ble fratatt førerkortet.

Politiet meldte på Twitter klokken 13.11 at hendelsen skjedde i utgående retning mot Sandvika - mellom Høvik og Blommenholm.

– Passasjeren på motorsykkelen, en ung person, ligger på bakken. Vedkommende, som skal ha vært oppe i lufta, er våken - og har blant annet skader i fingrene, sier operasjonsleder Tor Grøttum i politiet. 

Ambulansepersonell behandlet passasjeren på stedet, før vedkommende ble kjørt til Bærum sykehus. Ifølge Grøttum er ikke MC-føreren fysisk skadet.

Fratatt førerkortet

Ifølge forklaringer på stedet skal kollisjonen ha skjedd da motorsykkelen kjørte inn i bilen bakfra.

– Vi har beslaglagt førerkortet til mc-føreren med bakgrunn i uaktsomhet siden han kjørte inn i en bil bakfra, opplyser Grøttum.

En stund var to av tre kjørefelt sperret, men klokken 13.27 ble veien åpnet for normal ferdsel igjen. Partene flyttet seg da inn i en kontrollomme like ved. Ulykken rakk imidlertid å skape en del kø bakover mot Strand.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.