Skip to main content

Matvaregigantene venter

VENTER: De store matvarekjedene venter med å starte netthandel med dagligvarer.

De store matkjedene har ikke egne nettbutikker for dagligvarer i dag, og heller ingen planer om å åpne netthandel.

– Det finnes ingen umiddelbare planer om å åpne nettbutikk. Vi følger utviklingen tett og det finnes planer hvis markedet endrer seg, sier kommunikasjonssjef Kine Søyland i NorgesGruppen.

LES OGSÅ: Dobbelt så dyrt å få maten kjørt hjem

Kommunikasjonsdirektør Kristin Paus hos Coop sier til Budstikka at selskapet ikke har umiddelbare planer om å starte med netthandel.

Nøyer seg  med samarbeid

Rema 1000 valgte i fjor høst å inngå et samarbeid med nettstedet Kolonial.no, som er Norges første fullsortiments dagligvarebutikk på nett.

LES OGSÅ: – Mathandel på nett er ikke et blaff

– Vi anser dette som den beste modellen for Rema 1000 per i dag. Kolonial.no har etablert seg som en ny og spennende mulighet for kunder som ønsker å bestille matvarer på nett, sier Jacob Tveraabak, direktør prosjekter og forretningsutvikling i REMA 1000.

– De er en fullsortiments dagligvarebutikk med lave priser, og har gode og kundevennlige løsninger. De var derfor en naturlig samarbeidspartner når vi ønsket å ta del i utviklingen av nye bestillings- og leveringsløsninger for dagligvarer, sier Tveraabak.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.