Skip to main content

Märtha Louise holdt engleforedrag i Sandvika

Over 1.000 mennesker hadde tatt turen til helgens alternativmesse i Sandvika, hvor en av foredragsholderne var prinsesse Märtha Louise.

Både lørdag og søndag denne helgen inntok spirituelle utstillere og foredragsholdere Thon Hotel Oslofjord i Sandvika, for å delta på alternativmessen. Her kunne publikum møte healere, klarsynte, tarotkort-lesere og medium.

Ifølge arrangøren var mellom 1.000 og 1.200 publikummere innom helgens messe.

– Vi er fornøyd med tallene, og ventet såpass mange siden Märtha Louise skulle komme, sier Grete Tallaksen.

Foredrag og signering

Prinsesse Märtha Louise var til stede på messen for å holde foredrag om sin skole Astarte Inspiration. Sammen med Elisabeth Nordeng driver hun skolen i Oslo, hvor de underviser i hvordan man kan kommunisere med engler.

Under foredraget fikk publikum høre om hvordan de oppdaget sine evner, deres kontakt med engler og hvordan skolen ble til. Foredraget ble avsluttet med signering av prinsessen og Nordengs bøker.

Dette var første gang engleskolen hadde stand på alternativmessen i Sandvika. Der kunne publikum få informasjon om deres treårige skole eller få en reading av en av skolens elever.

Les flere kultur-nyheter fra Budstikka.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.