Skip to main content

Mann skadet i fallulykke ved Semsvannet - kan ha ligget i skrent hele natta

To ambulanser, fire politibiler, en brannbil, luftambulanse og et Sea King-helikopter er på plass for å hjelpe skadet mann i skrenten under Skaugumsåsen på Sem-siden. 

FOTO: JØRGEN DAHL KRISTENSEN

Turgåeren ringte selv til politiet og varslet om sin egen fallulykke søndag morgen. Nå er mannen heist ut og fraktet til Ullevål sykehus med flere skader. 

– Det er mannen selv som har ringt oss. Han forteller om store smerter i hele kroppen, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt.

Politiet ble varslet søndag morgen litt før klokken 08.30. Men overfor politiet har mannen i slutten av 50-årene selv anslått at han har ligget i den bratte skrenten siden klokken 22 lørdag kveld. 

Lege og redningsmann ble firt fra helikopter og ned til den skadde som lå i nærheten av Svartdalen på sørøstsiden av Semsvannet. 

Han ble funnet omlag 70 meter opp fra bilveien. 

- Det er en veldig bratt skrent, sier Sandnes. 

Brudd i brystregionen og hodeskader

Mannen ble heist opp i helikopter og fløyet til traumemottaket på Ullevål sykehus. 

Mannen skal ifølge politiet ha bruddskader i brysteregionen og hodeskader. 

– Det var bra han klarte å ringe oss nå, sier operasjonsleder Sandnes. 

Mannen var bevisst da han ble transportert, og skal ifølge politiet huske hendelsesforløpet, men hittil har nødetatene konsentrert seg om mannens helse. 

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Lege og redningsmann fires ned fra helikopter for å hjelpe en skadet turgåer ved Semsvannet.

Foto: Jørgen Dahl Kristensen
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.