Skip to main content

Mann pågrepet etter at han ikke klarte å holde seg unna kontorbygg

En mann i begynnelsen av 30-årene endte i arresten etter at han ikke klarte å styre sin interesse for et kontorbygg under renovering i Asker.

Klokken 03.33 natt til lørdag fikk politiet melding om en person som romsterte rundt i et kontorbygg i Bankveien i Asker sentrum.

Patruljen som kom til stedet, pågrep en mann i 30-årene.

– Han hadde ikke tilgang til lokalet. Det viste seg at vi hadde vært i kontakt med vedkommende tidligere på kvelden, da ble han pålagt å holde seg unna stedet, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt.

Han forteller at det ikke er snakk om et typisk innbrudd, men at mannen har vært inne på et sted han ikke skal være. Det er usikkert om noe er stjålet fra lokalene.

Slåssing i kebabkø

Noen minutter senere ble en politipatrulje sendt til Sandvika etter melding om slåssing blant kunder i køen ved et kebabutsalg. 

– Patruljen var på stedet fire minutter etter vi fikk melding, og da var det rolig. Det var ikke behov for vår bistand, og det ble ingen reaksjon fra vår side, sier Grøttum.

Opphavet til slåssingen er ukjent.

Brukket nese

Litt før klokken 02 hadde det gått galt på en fest ved Veritas-bygget på Høvik. Etter en slåsskamp sto en person igjen med knekt nese, mens gjerningsmannen hadde forlatt stedet.

– Fornærmede hadde brukket nesa, og kom seg til legevakten på egen hånd, sier operasjonsleder Tor Grøttum i politiet.

Det er varslet en anmeldelse på forholdet i ettertid.

Fikk du med deg denne?: Vogntog holdt på å velte etter krasj i E18-undergang

Hentet av foreldrene

29 minutter inn i lørdagen kontrollerte politiet to 17-åringer på Sandvika togstasjon. Begge ble anmeldt for bruk av narkotika.

– Etter avhør ble de hentet av foreldrene. Det blir også sendt en melding til barnevernet, sier Tor Grøttum.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.