Skip to main content

Lysglimt også til helgen

Hestesund: FOTO: PETTER SØRNÆS
Hestesund: FOTO: PETTER SØRNÆS

Snart skal veiene kostes for grus og støv, og lukten av vår vaier i vinden i dag. Men til helgen kommer skyene ogen litt mer variert værtype.

Flau vind, syv grader og strålende sol i morgentimene ga nesten grunn til å drømme om båtliv, bading og iskrem. Mange har nok følt våren på kroppen i dag.

Se video i toppen av saken

I følge Pent.no blir helgeværet litt mer vekslende enn det vi har hatt i dag. Lørdag melder både Yr.no og Storm at dagen vil starte noe overskyet, med temperaturer opp mot syv grader. Det ser ut til at det kan lysne litt utover ettermiddagen. Vinden vil ligge på omlag fem sekundmeter hele dagen.

Søndag er værmelderene litt mer uenige i hva som kommer. Skal vi tro Storm, som er den mest optimistiske av de to, vil det bli lettskyet vær, syv varmegrader og fem sekundmeter vind. Yr.no, derimot, hevder det vil bli overskyet, åtte sekundmeter vind og åtte varmegrader.

Hvem av de to som får rett, får vi vente til søndag for å finne ut av. Det ser i hvert fall ut som om det kan bli mange små lysglimt i helgen også.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.