Ingen skal ha blitt alvorlig skadet i ulykken øverst i Lommedalsveien, ved golfbanene, og de involverte personene kom seg ut av kjøretøyene på egen hånd, opplyser politiets operasjonsleder Marius Wam.

Det skal ha vært to personer i hver bil, og én av disse er blitt tatt hånd om av ambulanse på stedet. Det skal ikke dreie seg om noen alvorlig skade. Det skal være svært glatt på stedet, og polititet oppfordrer bilister om å ta det pent på veien.

– Vi har ikke fått mange meldinger om glatt føre, men med snøen som faller nå, er det klart at det fort blir glatt på veien, sier Wam.

Politiet vil vurdere å beslaglegge førerkoret til sjåføren som endte opp i motsatt kjørefelt.

LES OGSÅ: Her har 31-bussen kjørt av veien på Snarøya – igjen

2 i promille

Brannvesenet rykket ved 13.45-tiden ut til Rustadveien ved Heggedal, der en bil hadde kjørt av veien på det glatte føret. Kun én bil var involvert. Politiet opplyser at den antatte bilføreren, en mann født i 1968, blåste til langt over lovlig verdi på en promilletest.

– Det foreløpige resultatet viser rundt 2 i promille, sier operasjonsleder Wam.

Ingen personer ble fysisk skadet i hendelsen.

Front mot front igjen

Klokken 15.30 smalt det på Lommedalsveien på nytt, denne gangen ved Løkenhavna. Politiets operasjonsleder Marius Wam opplyser at en bil kom over i motgående og traff en annen front mot front.

– To personer er kjørt til legevakt på stedet. Skadene er moderate, det er alt jeg vet, sier Wam.

Bilene ble påført store materielle skader. Politiet vil vurdere å beslaglegge førerkoret til sjåføren som kom over i motsatt kjørefelt. Statens vegvesen er varslet om de glatte forholdene på Lommedalsveien.

Like etter klokken 17 ble to personer kjørt til sjekk på legevakten etter at en bil fikk sleng, traff en stolpe – for så å bli kastet over i motgående kjørefelt. Dette skjedde på Bærumsveien ved Gjettum.

– Bilen ble så truffet av en en annen bil, sier politiets operasjonsleder Thor Arne Bakken.

LES MER:

Advarer folk mot å gå på fjordisen

Melder over 20 cm snø i løpet av helgen