Skip to main content

Lanserer ny boligside

TAR SATS: Elin Reffhaug Craig (t.v.) og Sofie Dege Dimmen står ansvarlige for innholdet på Budstikkas nye nettsted botrend.no. FOTO: ANINE GUTUBAKKEN BYLES

Denne lørdagen går startskuddet for Budstikkas nye boligsatsing, botrend.no – et nettsted for interiør- og bolignyheter.

Budstikkas nye digitale satsing, botrend.no, ser dagens lys denne helgen.

I flere måneder har redaksjonen, bestående av journalistene Elin Reffhaug Craig og Sofie Dege Dimmen, og forretningsutvikler for digitale tjenester i Budstikka Media, Dag Otter Johansen, jobbet for å kunne lansere et spennende nettsted for interiør- og bolignyheter. Selve tjenesten er utviklet i samarbeid med Innocode, som driver digital produktutvikling, og deres programmerere. Og tilbakemeldingene så langt er gode, melder journalistene.

– Vi kom med i prosjektet i sommer, og har brukt de siste månedene til å forberede lanseringen. Det innebærer blant annet besøk hos bransjefolk og kilder, som har gitt oss en overveldende respons, sier Reffhaug Craig.

LES OGSÅ: Denne eiendommen er full av tekniske

– Daglige oppdateringer

Botrend lanseres som eget nettsted og vil dessuten være godt synlig i sosiale medier, på Instagram, Facebook og Pinterest.

– Vi vil ha daglige oppdateringer om aktuelle saker og gi våre følgere bilder til inspirasjon, forteller Dege Dimmen.

Prosjektleder Dag Otter Johansen forteller at nettopp leserinteresse er bakgrunnen for nysatsingen.

– Vi vet at det er stor interesse for å lese om boligmarkedet, interiør og arkitektur i Asker og Bærum. Vi tror det henger sammen med at folk i vårt område investerer mye i boligen sin, ikke bare i kjøp av boligen, men også hvordan den fremstår, både utvendig og innvendig, sier han.

LES OGSÅ: Norsk veveteknikk vekker oppsikt i London

For hele Stor-Oslo

– Budstikka har lenge skrevet mye om unge designtalenter og interiørtrender, og har vist frem mye spennende arkitektur. Derfor er det en glede å kunne vie enda større oppmerksomhet til dette feltet med et eget nettsted, mener Dege Dimmen.

Hun understreker at innholdet også skal favne om rene bolignyheter, som pris- og salgsutvikling, byggeprosjekter og stedsutvikling – for hele Stor-Oslo.

– I vårt område skjer det mye på bolig- og eiendomsmarkedet, med stadig nye prosjekter og utbygginger. Dette er et felt der Botrend skal gi leserne siste nytt, sier Reffhaug Craig.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.