Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Lå nedkjølt og stupfull på bussholdeplass

Nyttårsfeiringen hadde trolig gått litt over stag for en mann som natt til onsdag 3. januar ble funnet på bussholdeplassen nær Gjettum brannstasjon.

Han var kraftig nedkjølt og for full til å ta vare på seg selv.

Heldigvis ble 113 alarmert, og en ambulanse kom og hentet inn mannen slik at han fikk litt omsorg og opptining på legevakten.

Det er operasjonsleder Thor Arne Bakken ved Oslo politidistrikt som melder om denne hendelsen fra en natt uten de største dramaene i Asker og Bærum.

Hadde oppdrag likevel

I Mårveien på Gjettum kom det litt etter klokken 01 inn melding om en hvit varebil som kjørte opp til et hus. Bilen hørte ikke til på stedet.

– Det viste seg at bilen kom for å hente noen matbokser. Det er fint at folk i nabolaget følger med, sier operasjonslederen.

Nektet å forlate

Mannen på bussholdeplassen ved brannstasjonen var ikke den eneste som var ute av kurs natt til onsdag.

– På Esso Vøyenenga hadde de ved 01.50-tiden problemer med en kar fra Dønski som ikke ville forlate bensinstasjonen. Vi sendte en patrulje dit, og da lot han seg overtale, forteller Bakken.

 

 

Les flere artikler