Skip to main content

Kvinne lettere skadet i kollisjon

En kvinne som kjørte denne bilen, ble skadet da hun kolliderte med et sikkerhetsgjerde i utkanten av rundkjøringen, som ligger i krysset Folangerveien/Sandviksveien.

Foto: Kim van der Linden

To biler krasjet i en rundkjøring i Sandvika mandag ettermiddag.

Den ene sjåføren, en kvinne, er kjørt bort i ambulanse med nakkekrage. Skadeomfanget er ukjent.

Kollisjonen skjedde i rundkjøringen som ligger i krysset Folangerveien/Sandviksveien. Kvinnen kjørte en liten Toyota og skal ha kommet inn i rundkjøringen fra tunnelen, altså fra Sandvika-kanten.

– Hun kom i høy fart inn i rundkjøringen, kanskje i rundt 50 km/t. Jeg rakk ikke å stoppe og traff hennes bil med min bil, sier Irfan Mushtaq.

Den røde bilen skal ha truffet gjerdet som er satt opp som vern mot sjøen. Deretter skal den ha blitt kastet tilbake.

Foto: Kim van der Linden

Han representerer moskeen som i helgen ble angrepet og var på vei til et møte i Bærum kommune angående hendelsen. Mushtaq forteller at han kom fra Blommenholm da det smalt.

– Hun fortsatte rett frem i rundkjøringen og traff et sikkerhetsgjerde mot sjøen i utkanten av rundkjøringen. Hastigheten var såpass høy at bilen ble kastet tilbake, sier han.

Politiet: – Mistet kontrollen 

Kvinnen som satt i den rød bilen, er kjørt til Bærum sykehus etter ulykken. 

– Det er en voksen kvinne. Hun har mest sannsynlig mistet kontrollen over bilen ved utgangen av tunnelen, og har krasjet i en annen bil før hun endte i autovernet, forteller operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt, like etter klokken 15.30. 

Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

– Hun var våken da vi kom til stedet og kommuniserte med politiet. Vi kjenner ikke til skadeomfanget utover det at hun klaget over smerter, sier operasjonslederen.

Kvinnen pådro seg lettere skader, opplyser sykehuset til Budstikka mandag kveld.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.