Skip to main content

Kvinne frastjålet armbånd på åpen gate

Politiet jakter på omreisende smykkebande etter flere tyverier i dag.

Etter først å ha blitt tilbudt smykker og armbånd av to pågående utenlandske kvinner, sto kvinnen igjen med et armbånd mindre.

Onsdag formiddag mottok politiet en telefon fra en kvinne som var blitt frastjålet sitt armbånd mens hun sto i krysset Griniveien/Gamle Ringeriksvei på Haslum.

Til politiet har den fornærmede forklart at to kvinner av utenlandsk opprinnelse hadde kommet bort til henne og tilbudt smykker/armbånd. Kvinnen var ikke interessert, men de to var svært pågående og klarte i denne sammenheng å dra av hennes eget armbånd for så å forlate stedet.

Mørk stasjonsvogn

Kvinnene hadde blitt kjørt til nevnte kryss i en utenlandsregistrert mørk stasjonsvogn av ukjent merke. Det er ifølge politiet mulig at de ble plukket opp av samme bil etter hendelsen.

Politiet dro til stedet for å innhente ytterligere opplysninger fra fornærmede. Kvinnene som stjal armbåndet er i 30-års alderen og hadde mørkt, stramt hår i hestehale. Begge var iført mørke jakker og lange kjoler.

Klokken 13.34 meldte Søndre Buskerud politidistrikt om et tilsvarende forhold i Sylling. Beskrivelsen av bil/gjerningspersoner skal være den samme som på Bekkestua. Bilen er identifisert som en VW Passat.

Enda et tilfelle

I Sylling kom tyvene på døren til en eldre kvinne.

Etter mye overtalelse klarte de tre smykkeselgerne å få komme inn hos kvinnen.

– Hun slapp dem inn frivillig, men de var svært pågående, forteller operasjonsleder Rune Hunshamar ved Søndre Buskerud politidistrikt til Drammens Tidende.

Klokken 14.16 meldte politiet i Søndre Buskerud om at også Kongsberg er utsatt for gulltyveri, melder Drammens Tidende.

To damer med hvite overdeler og sorte skjørt har stjålet gullsmykker fra en person i Storgata i Kongsberg.

– Det er samme fremgangsmåte som i Lier, melder politiet via Twitter.

Les flere nyheter i hendelsesloggen

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.