Søndag rullet de første vogntogene med utstyr inn på Telenor Arena med utstyr til konserten mandag 26. mai.

Budstikka får opplyst hos konsertarrangør Live Nation at de er i gang med forberedelser.

- Rolling Stones øver inn sin produksjon på Fornebu, det vil si lyd og lys inne på arenaen. Når bandet kommmer vet vi ikke, sier Christian Scøyen i Live Nation til Budstikka.

Konserten, hvor det er lagt ut 25.000 billetter, ble utsolgt etter 13 minutter i slutten av mars.

LES OGSÅ:


Opptil 2.525 kroner har publikum måttet punge ut for å se de gamle rockestjernene. De rimeligste billettene lå ute til 915 kroner. De dyreste billettene gir publikum adgang til «Golden Circle», et avsperret område tett opp mot scenen.

Det norske bandet Big Bang varmer opp for Stones, etter planen går Big Bang på scenen klokken 19.30 mens det engelske rockebandet skal være klare en time senere.

Øver i London

Den siste uken har Keith Richards, Mick Jagger, Charlie Watts og Ron Wood øvet til turneen i et lite studio London. Rykter sier at de også vil bruke tid på Fornebu og øve der.

Telenor Arena blir første stoppested på «14 On Fire»-turné etter at kjæresten til Mick Jagger, L’Wren Scott, døde brått i New York. Siden dødsfallet har bandet utsatt alle syv konsertene de skulle holde i Australia og på New Zealand i mars og april.

– Det vil komme reportere til Telenor Arena fra hele Europa. På grunn av de spesielle omstendighetene vil dette være en helt spesiell konsert i Stones’ historie på 52 år, sa leder av den internasjonale fanklubben «It’s Only Rock’n Roll», Bjørnulf Vik fra Asker da det ble kjent at Stones skal spille i Bærum.

LES OGSÅ: Punger ut for konsertsikkerhet – betaler millioner til politiet