– Stones har landet

LANDET: Tirsdag kveld skal Stones ha landet på Gardermoen, nå skal de gjøre seg klare til konserten på Telenor Arena mandag.

LANDET: Tirsdag kveld skal Stones ha landet på Gardermoen, nå skal de gjøre seg klare til konserten på Telenor Arena mandag. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

– Rolling Stones har landet i Norge og er klare for å øve til mandagens konsert på Fornebu.

DEL

Etter det Budstikka erfarer landet det engelske rockebandet på Gardermoen tirsdag kveld.

Barnard Fowler, medlem av Stones’ backingband, meldte på Twitter tirsdag kveld at han og bandet har landet i Norge og gjør seg klar for å øve.

LES OGSÅ:

Det er ikke kjent for Budstikka om bandet kommer til å øve på Fornebu hvor Stones har konsert mandag, men scenen er bygget og det er bekreftet at hele produksjonen med lyd og lys skal testes i dagene frem mot konserten.

Også den meget godt informerte nettsiden til fanklubben «It’s Only Rock’n Roll» skriver at gruppen landet på Gardermoen tirsdag kveld.

Har rigget siden søndag

Budstikka fikk opplyst hos konsertarrangør Live Nation tirsdag at bandet er i gang med forberedelser på Telenor Arena.

– Rolling Stones øver inn sin produksjon på Fornebu, det vil si lyd og lys inne på arenaen. Når bandet kommer vet vi ikke, sa Christian Schøyen i Live Nation til Budstikka.
Konserten, hvor det er lagt ut 25.000 billetter, ble utsolgt etter 13 minutter i slutten av mars.

2.500 kr for billettene

Opptil 2.525 kroner har publikum måttet punge ut for å se de gamle rockestjernene. De rimeligste billettene lå ute til 915 kroner. De dyreste billettene gir publikum adgang til «Golden Circle», et avsperret område tett opp mot scenen.

Det norske bandet Big Bang varmer opp for Stones, etter planen går Big Bang på scenen klokken 19.30 mens det engelske rockebandet skal være klare en time senere.

Den siste uken har Keith Richards (70), Mick Jagger (70), Charlie Watts (74) og Ron Wood (67) øvet til turneen i et lite studio i London. Nå vil de trolig fortsette å øve i Bærum

Først i Europa

Telenor Arena blir første stoppested på «14 On Fire»-turné etter at kjæresten til Mick Jagger, L’Wren Scott, døde brått i New York. Siden dødsfallet har bandet utsatt alle syv konsertene de skulle holde i Australia og på New Zealand i mars og april.

Stones har besøkt Norge flere ganger, første gang på Sjølyst i 1965. Sist gang de spilte her var i 2007.
 

Artikkeltags