Skip to main content

Kronprinsparet feirer jul på kjøpesenter

JULEFIERING: Kronprinsparet skal feire jul på Skaugum i år. Men først skal de spise julemiddag på Egon på Storosenteret.

Julaften vil kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon delta i en julemiddag på Egon på Storosenteret.

Julemiddagen er i regi av Fattighuset Natthjemmet, et akutt-overnattingssted i Oslo, som hjelper prostituerte kvinner med rusproblemer.

Det melder Se og Hør på sine nettsider. Til ukebladet sier Sverre Rusten ved Fattighuset at han er glad for at kronsprinsparet tar seg tid til å være sammen med dem akkurat denne dagen.

– Vi sendte sammen med Natthjemmet en invitasjon til kronprinsparet, og ble kontaktet av en ansatt på Slottet, som sa at Haakon og Mette-Marit gjerne ville komme på julaften. Det er vi veldig glad for, sier Rusten.

Julekveld på Skaugum

Det er mye som tyder på at 24. desember kan bli en travel dag for kronprinsfamilien. Etter flere års fravær vil kronprinsfamilien også delta på den tradisjonelle julegudstjenesten i Asker kirke. 

Det bekrefter Slottes assisterende kommunikasjonssjef, Sven Gj. Gjeruldsen.

De foregående årene har Haakon og Mette-Marit tatt med barna til familiehytta i Uvdal og følgelig vært til gudstjeneste i Uvdal kirke.

Julekvelden skal kronprinsfamilien tilbringe sammen med Mette-Marits bror og hans familie på Skaugum.

Prinsesse Märtha skal tilbringe julaften på Kongsseteren sammen med barna Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah. Ifølge Se og Hør har kongeparet også invitert Ari Behn til å tilbringe kvelden sammen med dem.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.