Skip to main content

Kraftig kollisjon i Asker - en sendt til legevakten

TAUES VEKK: Begge bilene som var involvert i kollisjonen må tauses vekk fra stedet på grunn av store materielle skader.

To biler var involvert i en kollisjon på Borgen lørdag ettermiddag - en bil mistet kontrollen og skjenet over i motsatt kjørefelt.

Nødetatene er fremme ved Borgen skole i Asker hvor ulykken har skjedd.

– En person kjøres til legevakten for en sjekk. Ingen av bilene er kjørbare og bergingsbil er på vei, skriver politiet på twitter.

I følge et vitne på stedet skal en av bilene, en Mercedes som kom kjørende mot Borgen, plutselig har mistet kontrollen og skjenet over i motsatt kjørefelt.

Bilen som kom imot skal ha tutet, uten at det ble reagert fra føreren i bilen i feil kjørebane. Bilene skal så ha truffet hverandre med sidene.

Førerkortbeslag

– Ut ifra forklaringene, så har den ene bilen kommet over i motgående kjørefelt. Årsaken til det vet vi foreløpig ikke, men det er tatt førerkortbeslag, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt, men presiserer at hendelsesforløpet ikke er helt klarlagt.

Sjåføren av den andre bilen ble tatt med til legevakten for en sjekk.

– Vedkommende fremsto som uskadd, men var i sjokk. Det var også fire barn i bilen, men alle de var uskadd, forteller operasjonslederen.

LES OGSÅ: MC-fører hardt skadd i trafikkulykke

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.