Skip to main content

Kongeparet ser Maud Angelica i «Oliver!»

Styreleder i Sandvika Barne- og Ungdomsteater, Helene Lenes fra Lommedalen (med ryggen til) tar i mot Kong Harald og Dronning Sonja fredag kveld.
Styreleder i Sandvika Barne- og Ungdomsteater, Helene Lenes fra Lommedalen (med ryggen til) tar i mot Kong Harald og Dronning Sonja fredag kveld.

Fredag kveld tilbragte kongeparet i Sandvika Teater der de så Maud Angelica Behn (8) i «Oliver!».

– Hans Majestet, velkommen.

Styreleder i Sandvika Barne- og Ungdomsteater, Helene Lenes (45) fra Lommedalen tar i mot kongeparet ved hovedinngangen til Sandvika Teater fem minutter før teppet går opp.

Kongeparet ønsket ikke å gi kommentar til pressen.

LES:Maud Angelica med i musikalen "Oliver!"

Les flere kulturnyheter her

Liten rolle

Maud Angelica Behn (8) har en mindre rolle i stykket, som spilles frem til 18. desember.

Musikalen «Oliver!» av Lionel Bart er basert på Charles Dickens kjente roman «Oliver Twist» fra 1838, om den foreldreløse gutten Oliver som vokser opp på fattighuset. Etterhvert havner han i klørne på Fagin som lærer opp barn til å stjele for seg.

Ta en titt på «Oliver!»:

LES:"Oliver" rørte publikum i Sandvika

– «Oliver!» har en utrolig spennende og viktig historie. Den forteller oss noe om grådige og gode mennesker, og om vennskap som tåler mye motstand. Det er også tydelig konflikt i stykket som er fin å jobbe med, mener regissør Merete M. Stuedal.

Finn arrangementer i Hva skjer?

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.