Skip to main content

Kleskjede konkurs, uvisst hva som skjer med Storsenter-butikk

Kleskjeden Personlig Mote (PM) har slått seg selv konkurs. Det er uvisst hva som skjer med kjedens butikk Sandvika Storsenter.

– Vi har nettopp gjennomført en total revitalisering av produktene våre, vi har utviklet et nytt og moderne butikkonsept og vi er i sluttfasen for åpning av nettbutikken vår. Vi må likevel erkjenne at markedsutfordringene har vært for store, og at vi ikke har klart å snu virksomheten raskt nok, sier administrerende direktør Marianne Bjarstad i PM Retail i en pressemelding som ble sendt ut mandag.

LES OGSÅ: XXL-gründer fra Blommenholm tapte 185 millioner

Ifølge Dagens Næringsliv har selskapet PM Retail begjært kleskjeden PM, som primært retter seg mot godt voksne kvinner, konkurs. Det samlede underskuddet de siste tre årene skal være på 73 millioner kroner.

PM har én butikk i Asker og Bærum, og den ligger på Sandvika Storsenter. Totalt har PM Retail 270 ansatte i 51 butikker og ved hovedkontoret på Hønefoss.

LES OGSÅ: Solgte seg ut i 2015 - nå er Enklere Liv konkurs

Ifølge dn.no har ledelsen i PM Retail jaktet på nye eiere de siste ukene. Flere aktører skal ha vist interesse for å overta selskapet, men dialogene med disse har dessverre ikke ført frem, ifølge selskapet. Konklusjonen var det ikke er grunnlag for videre drift.

– Vi vet per tiden ikke mer enn det som har stått i mediene. Butikken på Storsenteret er åpen i dag (mandag). Så snart det er oppnevnt bostyrer forventer jeg at Olav Thon-gruppen (Sandvika Storsenters eier, red.anm.) blir kontaktet, og at vi da får vite mer, skriver

Storsenter-direktør Kathrine S. Ingerø i en sms til Budstikka.

På spørsmål om hva som nå skjer med PMs butikk i Sandvika, svarer adm.dir. Marianne Bjarstad i PM Retail følgende:

– Det vil fra nå være bostyrer som håndterer dette videre.

Her kan du lese flere Budstikka-nyheter om økonomi, bolig og næringsliv

Les flere artikler