Skip to main content

Klesgigant overtar to etasjer på Sandvika storsenter

PÅ NYTORGET: Kleskjeden Zara vil få 3.000 kvadratmeter til disposisjon i Sandvika storsenters "nye" del.
PÅ NYTORGET: Kleskjeden Zara vil få 3.000 kvadratmeter til disposisjon i Sandvika storsenters "nye" del.

I løpet av 2018 åpner Zara i «den nye delen» av storsenteret. Det har vært et puslespill for å få det til, bekrefter senterdirektør Kathrine S. Ingerø.

For det er ikke småtterier den spanske kleskjeden krever for å etablere seg på det 60.000 kvadratmeter store kjøpesenteret.

Når butikken åpner en gang i løpet av 2018 vil den være på 3.000 kvadratmeter over to etasjer på det som i dag heter Nytorget.

Det betyr at etablerte butikker som Norli, Torshov sport, Sandvika småsenter (avviklet før sommeren, red. anm.), Kappahl og Smoothie Exhange må flytte til andre deler av senteret.

– Det har vært stor nysgjerrighet rundt hva som skjer i lokalene som nå står tomme. Jeg kommer nettopp fra et butikksjef-møte der nyheten ble kjent. Samtlige virker svært positive til det som skal skje, sier Ingerø.

LES MER:

Nå skal dette senteret bli enda større

Matbutikk lagt ned på Sandvika Storsenter – disse butikkene overtar lokalet 

Har ønsket seg Zara

Da senterdirektøren tiltrådte stillingen for tre år siden fortalte hun at Zara var blant konseptene hun ønsket seg aller mest til Sandvika storsenter.

Hun er visstnok ikke alene.

– Kundeundersøkelser viser at Zara er et konsept som har vært savnet på senteret, sier Ingerø.

Ifølge senterdirektøren imøteser de øvrige kleskjedene på senteret konkurransen fra Zara med stor entusiasme.

– De som allerede driver med tekstil hos oss i dag, ser at det er kjøpsdrivende å få denne klesgiganten med på laget. Det vil også bidra til sterk konkurransekraft, sier Ingerø.

Zara er den største motekjeden i Europa målt i antall butikker. Kjeden åpnet sin første butikk i Oslo i 2006, og har siden etablert seg på Kolbotn og i Trondheim. Den nye butikken i Sandvika vil bli den første Zara butikken som åpner på ett av Olav Thon Gruppens kjøpesentre.

Når i 2018 Zara åpner på Sandvika storsenter vil ikke senterdirektør Ingerø ut med.

– Det har jeg dessverre ikke anledning til å kommentere foreløpig, sier hun.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.