Skip to main content

Kjendiser klare for Hvalstrandfestivalen

Marte Stokstad fra Asker kommer til Hvalstrandfestivalen til helgen.
Marte Stokstad fra Asker kommer til Hvalstrandfestivalen til helgen.

Marte Stokstad og Vanessa Rudjord har allerede meldt sin ankomst.

Det er tre dager igjen til historiens første Hvalstrandsfestival.

På arrangørens egen Facebook-side har kjendisene allerede meldt sin interesse.NRK-programleder og askerbøring, Marte Stokstad, skal på festival til helgen.

– Jeg skal på Hvalstrandfestivalen, både med og uten barn. Hvis jeg får barnevakt, vel å merke. Hvis ikke så blir Karpe Diem kl. 14 på lørdag det store og eneste høydepunktet, skriver Stokstad på Facebook.

LES OGSÅ: Kapret Karpe Diem

Stokstad har to band hun gjerne vil få med seg.

– Jeg gleder meg mest til å se Turboneger og Karpe Diem, men gruer meg til å se alle naboene mine sjanglende rundt på stranda der vi vanligvis sitter anstendig og snakker om barneoppdragelse, skriver Stokstad.

Les alt om Hvalstrandfestivalen her.

Vanessa Rudjord, sjefredaktør i motemagasinet Costume Norge, skal også til Hvalstrand.

– Jeg skal på Strandfesten sammen med kjæresten min og datteren min Luca på fem år. Pluss en venninne og datteren hennes på 12 år, skriver Rudjord på Hvalstrandfestivalens Facebook-side.

Rudjord er nær venninne med skuespiller Pia Tjelta, og kan hende er det de to som tar turen til Asker sammen.

– Alle gleder seg mest til å se Karpe Diem. De små jentene er allerede blodfans, og det er vel i grunnen vi også. Også blir det fint å henge på stranda hele dagen, skriver Rudjord på Facebook.

Må få med seg alt

Hans Petter Aaserud fra Whiteroom Studios, også kjent som frontfigur i bandet Trang Fødsel, skal på Hvalstrandfestivalen.

– Jeg gleder meg som en seksåring på julaften. Forhåpentligvis kan vi bare rusle ned i det fine været, og kose oss med øl, sambygdinger og god musikk hele kvelden, begge kvelder, skriver Aaserud på Facebook.

LES OGSÅ: Daniella og Pernille vant talentkonkurranse

Aaserud er glad det blir festival i Asker.

– Programmet er slik at man har lyst til å få med seg alt. Bo Kaspers Orkester har jeg aldri fått sett. Det blir fint, skriver Aaserud.

Ordførere Lene Conradi kommer også på Hvalstrandfestivalen og trekker frem Vamp som sin favoritt.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.