Skip to main content

Jonathan kjørte rally med Petter Solberg

Jonathan Brakken (5) fikk drømmeturen fredag da han fikk teste den nylagte asfalten på Telenor Arena i bilen til Petter Solberg.

300 barn fra barnehager og skoler i Bærum var fredag formiddag invitert til Telenor Arena for å få en liten smak av Petter og Henning Solberg sitt store motorshow.

Ti heldige fikk også lov til å bli med på en liten kjøretur med rallyheltene, deriblant Jonathan Brakken (5) fra Tøffe barnehage på Stabekk.

– Det var kjempekult, utbryter Jonathan etter å ha fått være med på sitt livs kjøretur.

– Gikk det fort?

– Ja, veldig.

– Hva var det morsomste med kjøreturen?

– Når vi spant rundt, smiler han.

Les også: Nytt rallyshow på Fornebu

– Det var kult

Også Synnøve Gillebo Foss (11) og Haakon Ruen (11) fra Skui skole fikk seg en svingom med Petter og Henning på den nylagte asfalten.

– Det var kult, og det morsomste var å sladde, utbryter Haakon.

– Det var veldig gøy, og det gikk kjempefort, legger Synnøve til.

De to 11-åringene var de eneste fra Skui skole som fikk sitte på med Petter og Henning. Det får nok resten av skolen høre.

– Dette kan vi skryte av, gliser Haakon.

Les også: Henning Solberg lover full gass

Utsolgt show

Lørdagens motorshow er for lengst utsolgt, og det ventes 15.000 inn dørene på Telenor Arena. Å invitere barn på en liten gratis seanse i forkant er derfor noe både Henning og Petter Solberg har ønsket å gjøre.

– Dette er et veldig viktig tiltak. Vi har som mål å gjøre mange mennesker happy, så da er det viktig å gjøre litt for bredden også, sier Petter Solberg.

– Vi har snakket med dem om trafikksikkerhet, og Petter og Henning har skrevet autografer. I tillegg har ti heldige fått lov å til å bli med på en kjøretur, sier viseformann i Naf Asker og Bærum, Vidar Holum.

Klokken 15.30 lørdag braker det løs i storstuen på Fornebu, med mye gromlyd og mange hestekrefter.

– Det blir veldig bra, og jeg ser virkelig frem til dette, avslutter Petter Solberg.

Les flere nyheter fra Fornebu

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.