Skip to main content

Jokermillionær skal kjøpe Tesla

Bjørn Magne Stevning fra Asker ble lørdag 1,9 millioner kroner rikere etter å ha gått til topps i Joker.

– For en avslutning på sommerferien. Nå blir det Tesla! Det kan jeg si med sikkerhet. Resten av pengene skal nok gå til å nedbetale gjeld, sier Bjørn Magne Stevning på telefon til Norsk Tipping.

Den ferske millionæren var med i lørdagens sending på NRK etter å ha blitt trukket ut som Joker-kandidaten. Der gikk askerbøringen helt til toppes, noe som ga en gevinst på 1,9 millioner kroner.

– Det er jo helt utrolig! Jeg er ganske balansert, men må innrømme at jeg synes dette er helt supert og er kjempefornøyd nå, sier den rykende ferske millionæren.

LES OGSÅ: To fra Asker ble tippemillionærer

Veldig fornøyd

Bjørn Magne Stevning forteller at han ikke spiller Joker hver eneste uke og var derfor veldig fornøyd med at han leverte akkurat denne uka. Nå blir det mindre gjeld og elektrisk kjøring i tiden fremover for askerbøringen.

En mann fra Rogaland kan imidlertid glise enda bredere enn Stevning. Han klinket nemlig inn alle de syv tallene i lottotrekningen, og får i løpet av de nærmeste dagene hele 13 millioner kroner inn på konto. Norsk Tipping har foreløpig ikke fått overbragt det glade budskapet til mannen.

Les flere artikler