Skip to main content

Jente (13) lettere skadet da hun ble påkjørt

PÅKJØRT: En 13 år gammel jente ble påkjørt i et fotgjengerfelt på Nesbru mandag ettermiddag. Hun ble påført lettere skader.

13-åringen som ble påkjørt mandag ettermiddag, ble påført skader i hode og ansikt.

– Hun slapp heldigvis fra det med det som ser ut til å være lettere skader, men må være hjemme fra skolen noen dager, for å bli bra, sier rektor Johannes Sandstrøm ved Steinerskolen på Nesbru, der jenta er elev.

Han har fått opplyst at jenta ble påført skader i ansikt og hode. Ifølge politiet ble det på sykehuset konstatert bruddskade i ansiktet.

– Hun har en mindre bruddskade i ansiktet, men er tilsynelatende ikke alvorlig skadet. Vi venter i saker med denne typen skader noen dager før vi konkluderer med skadeomfanget, sier politioverbetjent Anne Stine Kristmoen.

89 år gammel

Påkjørselen skjedde i et fotgjengerfelt i krysset Fekjan/Gartnerveien, ved 14.30-tiden. Stedet ligger bare noen hundre meter fra Steinerskolen. Politiet opplyste i kjølvannet av ulykken at det er tatt beslag i bilførerens førerkort.

– Bilføreren er en kvinne i slutten av 80-årene, opplyste politiets operasjonsleder Tor Jøkling.

Kristmoen opplyser at kvinnen er 89 år gammel. Kristmoen poengterer at ulykken skjedde i en fotgjengerovergang som er opphevet og merket med skilt.

Politiet har sparsomt med vitneobservasjoner av hendelsen.

– Vi har per nå ingen vitneobservasjoner som gir noen forklaring på hvorfor dette kunne skje, sier Kristmoen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.