Skip to main content

Jenta er ikke alvorlig skadet - sjåfør blir avhørt

UNDERSØKELSER: Politiet er på plass i J. R Wilhelmsens vei på Vettre i Asker etter at en jente ble funnet blodig på stedet.

En mann i 40-årene har meldt seg etter at en mor fant sin datter skadet i veikanten på Vettre i Asker. Jenta er fløyet til sykehus med ambulansehelikopter, men hun skal ikke ha fått alvorlige fysiske skader.

Politiet melder klokken 17 at en bilist som var i området på det aktuelle tidspunktet har meldt seg, og at de jobber med å se om vedkommende kan ha vært involvert i hendelsen.

- Vi har nå også vært i kontakt med Ullevål sykehus' traumeavdeling hvor jenta ble fløyet. De melder at hun ikke har alvorlige fysiske skader, men kun lettere skader. Politiet vil etterhvert reise til sykehuset for å snakke med jenta og hennes foreldre om hendelsesforløpet, forteller operasjonsleder Tor Jøkling ved Oslo politidistrikt til Budstikka klokken 17.40.

Politiet og ambulanse rykket ut til Vettre i Asker etter at en mor fant sin datter skadet i veikanten. Politiet fikk melding om ulykken noe få minutter etter kl. 16 mandag.

- Akkurat hva som har skjedd vet vi ikke. Den unge jenta, som trolig er under 10 år, ble funnet blodig av moren. Jenta er fraktet til sykehus med skader.

En ambulanse kjørte jenta til et helikopter som ventet mellom Askerhallen og Bleiker videregående skole. Hun var våken, men fremsto skadet.

Mann meldte seg

Like etter kom en mann i 40-årene kjørende til stedet.

– Mannen fremsto som at han var i sjokk. Vi snakket med ham, og har tatt inn kjøretøyet til nærmere undersøkelser. Mye tyder nå på at det kan ha vært en påkjørsel, men det er uvisst hvorfor personen da isåfall har kjørt vekk fra stedet for så å komme tilbake. Han er avhørt på stedet og det kan tyde på at vedkommende har kommet bort i jenta med bilen. Det vil  bli gjort tekniske undersøkelser av kjøretøyet, sier Jøkling.

Politiet etterforsker saken videre, og vil taue inn det antatt involverte kjøretøyet, for tekniske undersøkelser.

Ta kontakt med politiet

Foreldrene selv har ikke sett påkjørselen, så det er så langt ikke bekreftet hva som har skjedd, men politiet ber om at alle som kan ha sett enten den antatte påkjørselen, eller biler med uvanlig kjøremønster i området Vettre i Asker, tar kontakt.

Politiet gjorde flere tekniske undersøkelser i J. R Wilhelmsens vei på Vettrei mandag ettermiddag, blant annet ble det gjort avstandsmålinger i veien.

Denne meldingen la politiet ut på twitter mandag ettermiddag:

"Vi er i kontakt med et et barn og barnets foreldre. Barnet er skadet, og blir transportert til sykehus med ambulansehelikopter, uvisst skadeomfang. Det er så langt ikke avklart hvordan skadene har oppstått, og vi vil foreta undersøkelser på stedet. Evt vitner bes ringe 02800"

LES OGSÅ: Klagestorm til politiet om russebråk  

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.