Skip to main content

– Jeg skulle gjerne vist det for hele verden

POPULÆR BLOGGER: Christine deler mange tanker og erfaringer om det å være alenemor på bloggen. – Det virker kanskje som det ikke har vært en kjip tanke, men det har det vært. Klart det har det, sier Christine.

Blogger og alenemamma Christine Hansen (33) synes det var en stor opplevelse å føde for åpent kamera.

– Det var en så bra fødsel, et stort øyeblikk i mitt liv. Jeg skulle gjerne vist det for hele verden, jeg, sier Christine Hansen fra Jong.

I sofaen ved siden av henne ligger lille Henrik, tre uker gammel og sover under lyseblått teppe, intetanende om at hans ferd til verden blir TV-underholdning til høsten.

Konsekvent og kjærlig

De som følger Christine på bloggen hennes har visst om Henrik i månedsvis allerede, helt fra Christine var noen måneder på vei og bestemte seg for å blogge mindre om mote og livsstil og mer om tilværelsen som alenemamma.

Akkurat nå er Christine blant Bærums mest populære bloggere, kun slått av Linni Meister.

– Det er mange som havner i en slik situasjon som jeg gjorde. Jeg vil vise at det lar seg gjøre og at det kan gå ganske bra, sier Christine.

Som i tillegg til Henrik også er mamma til Sebastian (8) og Maline (5).

– Jeg merker at det er litt hektisk akkurat nå, med en ny baby og nye rutiner å komme inn i. Men jeg har alltid vært en streng mamma med faste regler for hvordan vi gjør ting. Jeg tror på å være konsekvent og samtidig gi mye kjærlighet, sier Christine.

LES OGSÅ: – Blogger ikke for penger

Moderne og atypisk

Det var TV-kanalen FEM som tok kontakt med Christine etter å ha lest om graviditeten på bloggen hennes. Til høsten er Christine med i programserien «Fødeavdelingen» der hun deler litt av sin hverdag som gravid alenemamma. TV-teamet er også med når Christine tar keisersnitt på Ahus i Oslo.

– Noen synes sikkert det er rart å ville ha med ett TV-team på en så spesiell dag, men jeg synes det var kjempefint, sier Christine.

LES OGSÅ: Hedda Kise blogger om livet

Ifølge programdirektør i FEM, Eivind Landsverk, er «Fødeavdelingen» et tett, varmt og personlig møte med mennesker som opplever noe av det største i livet, starten på et nytt liv.

– Christine er en veldig fin og litt uvanlig deltager ettersom hun gjennomgikk sitt tredje keisersnitt. I tillegg er hun og barnefaren et moderne og atypisk foreldrepar som bor hver for seg, sier Landsverk.

LES OGSÅ: Beate fra Blommenholm skriver mammablogg

Godtar ikke personangrep

Christine er veldig klar over at hennes historie ikke er helt A4 og at det trolig er derfor TV-teamet ønsket å henne med i serien.

Til vanlig er hun hjemmehjelp i kommunen, men Christine har også en fortid som pinup-modell og popartist.

Når hun i tillegg liker å pynte seg, blogger åpent om at hun har silikon og botox, vet hun at hun står lagelig til for hugg.

Det har også dukket opp mindre hyggelige kommentarer på bloggen.

LES OGSÅ: Carine (28) blogger om ulykken som gjorde henne lam

– Jeg har blokkert IP-adressene med de styggeste kommentarene; de som går til personangrep på meg og barna, for eksempel. Når noen skriver at barna mine tar skade av at jeg bruker botox, synes jeg de går for langt, sier Christine.

LES OGSÅ: Jeg har aldri vært så ordløs og overveldet i hele mitt liv

Hun blogger gjerne om barna, men spør dem alltid før hun legger ut et bilde av dem.

– Folk må gjerne si meningen sin, men jeg godtar ikke at de angriper barna mine, sier Christine.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.