Skip to main content

Inviterer til Amcar-fest på Rudssletta

INVITERER: Aage Halvorsen (t.h.), leder i West Side Cruisers og klubbmedlem Arne Gundersen.
INVITERER: Aage Halvorsen (t.h.), leder i West Side Cruisers og klubbmedlem Arne Gundersen.

Når amerikanske kjøretøyer fra hele landet ruller inn på Rudssletta søndag, er det amcarklubben West Side Cruisers fjerde store vårmønstring.

Se alle bildene i bildekarusellen. (Gjelder ikke mobilbrukere)

– Vi håper på like bra samling som i fjor. Da var det strålende vær, 320 biler deltok og opp imot 3.000 mennesker var innom, sier arrangementsleder Aage Halvorsen (55) fra Gjettum. I år inviteres alle amerikanske kjøretøyer – biler og MC-er til å delta. Det blir utstilling, premiering av kjøretøy og levende musikk fra kl. 11.

– Det blir en dag for små og store, også de som ikke har bil. Det er gratis inngang, Bekkestua brannstasjons gamle Dodge veteranbrannbil kommer og i ettiden flyr et tomotors Dakota-fly i lav høyde over sletten, forteller Halvorsen.

LES OGSÅ: Dette er Skandinavias flotteste bil

For moro skyld

Klubben West Side Cruisers har eksistert siden 1981, da en gjeng på 15 unge gutter fra Sandvika og Høvik-området fant ut at de ville starte en lokal amcar-klubb.

– Vi tenkte det kom til å være moro noen år, men vips, så hadde det gått 30 år. Da feiret vi med å arrangere den første store vårmønstringen i 2011, forteller Aage Halvorsen.

– Nå har vi ca. 100 medlemmer og 200 biler i klubben. Vi får til mye, særlig takket være kommunens velvillighet som lar oss få bruke den store tomten på Rud.

LES OGSÅ: Inviterer til Amcar-fest på Rudssletta

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.