Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Inviterer Frp-Johansen på kurs i sosiale medier

SETTER JOHANSEN PÅ SKOLEBENKEN: Leder i Asker FpU, Simen Velle, har invitert Ole Jacob Johansen og andre Frp-ere på kurs i sosiale medier.

Ole Jacob Johansen og andre Frp-ere er invitert på hastekurs i hvordan de skal bruke sosiale medier. Av ungdommene i eget parti.

Mandag kveld skal de voksne Frp-erne kurses, forteller leder i Asker FpU, Simen Velle.

Han og de andre i ungdomspartiet reagerte umiddelbart da de så saken om innlegget gruppelederen hadde lagt ut.

I et eget innlegg torsdag kveld tar Asker FpU fullstendig avstand til Johansens Facebook-post, og skriver at den gjør dem kvalm.

– Jeg er helt satt ut etter innlegget og vet nesten ikke hva jeg skal si. Det er en tragedie. Problemet er at vi har representanter i moderpartiet vårt som ikke tar noen forholdsregler når de legger ting ut på nettet, mener Velle.

– Hvilke konsekvenser bør dette få for Johansen?

– Jeg tror på enkeltmennesker, og jeg tror ikke at dette er representativt for Johansen. Det viktigste er at dette aldri skjer igjen. Vi støtter ikke dette i det hele tatt, sier FpU-lederen.

Ole Jacob Johansen sier til Budstikka at det er bra med kurs i sosiale medier.

– Vi har alle noe å lære der. Og slik dette kom ut, så respekterer jeg fullt ut at de kommer med kritikk. Det er bra med våkne ungdommer, så det har jeg ikke noe problemer med, sier Johansen.

Abid Raja sjokkert: – Noe av det drøyeste jeg har sett fra en norsk politiker

Manglende forståelse

Velle viser til at Facebook-posten ikke er slik han kjenner Ole Jacob Johansen som person.

– Jeg tror ikke alle representantene i moderpartiet har helt forståelse for hva en Facebook-post kan bety, fastslår han.

Og viser til at ungdomspartiet har årlige kurs i bruk av sosiale medier for sine tillitsvalgte.

– Jeg vet ikke hva slags rutiner moderpartiet har for det, men vi mener at det er en god idé å kurse våre lokale representanter etter en slik uheldig episode, sier Velle.

 

Les flere artikler