Skip to main content

Ingen reagerte da kvinne med hijab ble slått av dame

SKJEDDE HER: Det var på Haslum stasjon at en norsk kvinne angrep en annen kvinne av utenlands opprinnelse med hijab og skjelte henne ut. FOTO: KARL BRAANAAS
SKJEDDE HER: Det var på Haslum stasjon at en norsk kvinne angrep en annen kvinne av utenlands opprinnelse med hijab og skjelte henne ut. FOTO: KARL BRAANAAS

En middelaldrende kvinne gikk til angrep på en kvinne av utenlandsk opprinnelse med hijab på T-banen ved Haslum stasjon.

Det er TV2 som viser videoen av den norske damen som fysisk og verbalt angriper kvinnen med hijab. Ingen av passasjerene som var vitne til hendelsen, som skal ha skjedd lørdag i forrige uke, skal ha grepet inn under utskjellingen da den norske kvinnen slo.

–Dere stjeler fra oss

– Det er derfor det er sånn med deres landsmenn, det er ikke brukbart! Dere har kommet hit, for her er det bra. Det er jo verdt å komme hit fordi det er bra, og det dere vil ha, dere stjeler fra oss! Det er ikke en nordmann som får bolig! Det er ikke en nordmann som får alt det som dere gjør. Jeg blir gæren! roper kvinner før hun slår til kvinnen med hijab og forsvinner ut av T-banen.

Reagerer med avsky

To jenter som var på T-banen, reagerer med avsky på det de ble vitne til.

– Jeg ville faktisk gråte fordi det var så feil. Jeg syntes så synd på damen, for ingen fortjener dette, forteller én av jentene til TV 2.

De to jentene, som filmet og sendte videoen til TV 2, forteller at noen passasjerer gikk bort til kvinnen etterpå.

– Et par mennesker gikk til henne og sa unnskyld, men det var det. Bare unnskyld, sier den andre av de to jentene.

Politiet sjekker saken

- Vi vil prøve å finne ut hvem denne kvinnen er og undersøke saken nærmere. På den bakgrunnen håper vi å finne årsaken til hennes handling overfor den kvinnelige passasjeren, sier politioverbetjent Bjørn Egil Drangevåg til Budstikka.

Etter at Budstikka publiserte videoen har flere tatt kontakt og fortalt at de vet hvem damen i videoen er, og at hun trolig har pyskiske problemer og er kjent for liknende handlinger i nærmiljøet.

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.