Skip to main content

– Ikke et kjent reisemål

SKJULT PERLE: Leder for Oslofjordmuseet, Tron Wigeland Nilsen, tror ikke Oslo-folk har et bevisst forhold til hvor flott Vollen er. FOTO: TOM MAGNE ARMANN

– Foreløpig har ikke jeg merket den store effekten av Vollen-båt i helgene, sier leder for Oslofjord-museet, Tron Wigeland Nilsen.

Samtidig tror han at når folk først oppdager det Vollen har å by på, så vil de komme.

– Jeg hadde ikke så stort forhold til Vollen selv før jeg ble knyttet til Oslofjordmuseet. Mange av mine venner i Oslo vet ikke hvor Vollen er, og hvilket flott sted det er. Ingen tvil om at det er indre Oslofjords sommeridyll, sier Nilsen.

LES OGSÅ: – Vi skulle gjerne sett at langt flere stoppet her

Ikke bare er han blitt glad i Vollen, han har også flyttet til Asker.

– Nå bor jeg ikke så langt unna, etter at jeg kjøpte et rekkehus på Torp Høymyr. Kort vei til jobben og en fantastisk utsikt over fjorden, sier den sjøglade museumsmannen.

Han mener det vil ta tid før folk oppdager hva det nye reisetilbudet med helgebåt til Vollen gir.

Samtidig tror han at flere naturlig vil hoppe i land når de blir kjent med det lille handelsstedet, Oslofjordmuseet, kyststien og mulighet for bade- og strandliv.

– Vi får jobbe langsiktig og være tålmodig, mener han.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.