Skip to main content

«I år blir nok HEI-festivalen enda viktigere, for å vise at alle på Eiksmarka står sammen»

Her ser vi fra arrangemantentet et tidligere år.

Foto: Privat

Eiksmarka arrangerer Hei-festival neste helg. Den skal vise at folk står sammen og bryr seg om hverandre. 

Eiksmarka har vært i søkelyset i forbindelse med angrepet på moskeen i Bærum og drapet på en ung, lokal jente. I en pressemelding legger arrangøren ikke skjul på at årets festival blir spesiell.

– Hei-festivalen er et nærmiljøarrangement hvor alle på Eiksmarka kan treffes, og hvor lokale krefter får vist seg frem og rekruttert flere deltakere til sine aktiviteter, forteller prosjektleder for årets festival Finn-Ole Langø.

Omfattende festival

Hei-festivalen, som i år arrangeres for femte år på rad, har 22 organisasjoner og lag som deltar, og programmet under festivalen er mer innholdsrikt enn tidligere år.

– I år blir nok HEI-festivalen enda viktigere, for å vise at alle på Eiksmarka står sammen og at vi bryr oss om hverandre, skriver Langø i pressemeldingen.

I pressemeldingen står det videre at et afrikansk ordtak sier at «det kreves en hel landsby for å oppdra et barn». 

«Eiksmarka har gjennom mange år utviklet seg til å bli en av landets beste oppvekstarenaer, til å bli en velfungerende landsby. Gjennom Hei kampanjen ønsker foresatte ved Eiksmarka Skole å bruke det som er bra på Eiksmarka til å løse det som kan oppleves som vanskelig eller som rett og slett ikke er så bra – slik at det gode miljøet utvikles til glede for flest mulig, ja helst alle, på Eiksmarka.»

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.