Dumpet hyttepris med 1,15 millioner

SOLGT ETTER LANG TID: Denne husmannsplassen ved Isi nær Skui er solgt for 1,75 millioner kroner. Da stedet ble lagt ut i fjor høst var det med en prisantydning på 2,9 millioner. FOTO: DND EIENDOM

SOLGT ETTER LANG TID: Denne husmannsplassen ved Isi nær Skui er solgt for 1,75 millioner kroner. Da stedet ble lagt ut i fjor høst var det med en prisantydning på 2,9 millioner. FOTO: DND EIENDOM

Den gamle husmannsplassen «Roli» ved Isi ble lagt ut for 2,9 millioner kroner. Nå er den solgt for 1,75 millioner.

DEL

Også i Vestmarka og i Lommedalen ligger det hytter ute for salg.

Den gamle plassen fra midten av 1800-tallet er nå solgt. Da stedet ble lagt ut i fjor høst var prisantydning 2,9 millioner. Prisen måtte ned 1,15 millioner før noen var villig til å kjøpe stedet.

– Det er en veldig gammel eiendommen med gamle bygninger. Så det er mye å gjøre på dette stedet, det vil både ta tid og koste en del penger å få det i stand, sier megler Cecilie Lindblad i DnB Eiendom.

– Dette er ikke akkurat som en vanlig hytte i marka, det er for dem som virkelig har lyst til å gjøre noe med et slikt sted, for de spesielt interesserte kan du si, sier megleren som forteller at både kjøper og selger er fornøyde.

LES OGSÅ:  Dumper prisen på store markahytter

Tomt på 21 mål

Allerede i 1842 ble den gamle husmannsplassen «Roli» med en eiendom på over 21 mål bygget. Stedet ligger tilbaketrukket i åsen bak Isi avfallsstasjon. Stedet har ligget ute for salg siden oktober i fjor.

To hus og en garasje får du med på kjøpet i Isiveien. Hovedhuset har to etasjer med gang, kjøkken, stue, soverom og bad i første etasje. I andre etasje finner du to soverom.

I tillegg følger et anneks med atelier og stue og flere ved- og redskapsboder.

Det er behov for rehabilitering/oppgradering av samtlige bygg utvendig og innvendig. Det er også en frittstående garasje og uthus med boder på eiendommen. Garasjen er i dårlig forfatning med behov for full rehabilitering.

LES OGSÅ:  – Hytter i Asker og Bærum er attraktive

Folk i Lommedalen vil ha hytte i Lommedalen

Saken fortsetter under bildet:

SELGES: Denne hytta nær Kolevann innerst i Lommedalen ligger ute for salg til 1,5 millioner.

SELGES: Denne hytta nær Kolevann innerst i Lommedalen ligger ute for salg til 1,5 millioner. Foto:

Ved Kollevann innerst i Lommedalen er en liten hytte på 35 kvadratmeter til salgs for 1,5 millioner kroner. Interessen for stedet har vært stor, og flere av dem som har vært og sett på hytta bor i Lommedalen og på Bærums Verk.

– Vi har hatt flere visninger og det har vært en del og tittet på stedet, forteller eiendomsmegler Kristoffer Stormfelt hos Krogsveen.

– Flere av dem som har vært her bor i Lommedalen og på Bærums Verk, hovedsakelig er det folk fra nærområdet som har vist interesse. Også folk fra Oslo og andre deler av Bærum har vært her.

Det tar rundt 40–50 minutter med bil fra Oslo sentrum til parkeringsplassen, som ligger en 15 minutters gange fra hytta som er en enkel tømmerhytte fra 1937.

Denne helgen er det ny visning i Lommedalen.

Men det er ikke bare ikke bare ved Kollevann det ligger ute hytte for salt. For 900.000 kroner kan du sikre deg en 16 kvadratmeter stor Nordmarkshytte fra 1923.

Hytta er bygget i tømmer og inneholder peisestue og kjøkken med hems. Det er også et lite vedskjul på stedet.

LES OGSÅ:  Liten hytte med utedo solgt for 1,4 millioner

Tregt salg – vurderer å trekke fra markedet

Saken fortsetter under bildet

KAN BLI TRUKKET: Eieren av denne vesle hytta i Vestmarka, nær Grønlandsveien, vurderer å trekke stedet fra markedet da det ikke er kommet inn bud over 800.000 kroner. FOTO: OLAV FØLLESDAL SANDVIKA ADVOKATKONTOR

KAN BLI TRUKKET: Eieren av denne vesle hytta i Vestmarka, nær Grønlandsveien, vurderer å trekke stedet fra markedet da det ikke er kommet inn bud over 800.000 kroner. FOTO: OLAV FØLLESDAL SANDVIKA ADVOKATKONTOR

En 25 kvadratmeter stor hytte tett på skiløypene i Vestmarka er lagt ut for salg for 950.000 i november i fjor. Hytta er ennå ikke solgt.

– Selger har takket nei til et bud på kr 800 000 kroner og vurderer å trekke hytta fra markedet, forteller advokat Olav Føllesdal.

Den vesle laftede tømmerhytta «Granlia» ligger tett på Grønlandsveien. Hytta ble satt opp i 1920. Hytta har ikke innlagt vann eller strøm; varmen kommer fra en vedovn.

Stedet er omkranset av turterreng med en rekke stier. Vinterstid er det direkte adkomst til preparert skiløype i Grønlandsveien, som gir tilgang til hele løypenettet i Vestmarka.

Artikkeltags