Skip to main content

Huitfeldt i rullestolen

TIL TELENOR: Barne- og likestillingsminister Anniken Huitfeldt besøker Telenors lokaler onsdag for å se arkitekturiske løsninger tilrettelagt for funksjonshindrede. FOTO: SCANPIX

Onsdag inspiserer barne- og likestillingsminister Anniken Huitfeldt Telenors løsninger for tilrettelegging for funksjonshindrede.

Mot slutten av denne uken vil regjeringens kommende handlingsplan for arkitekturpolitikk legges frem. Onsdag vil deler av denne planen offentliggjøres på Fornebu, i forbindelse med barne- og likestillingsministerens besøk til Telenors lokaler.

Her vil man snakke om Telenors satsing på universiell arkitekturisk utforming av bygg - et prosjekt som tar sikte på å tilrettelegge for funksjonshindrede.

Kjører rullestoler

I tillegg vil Telenor presentere noen av ideene som ligger til grunn for "Telenor Open Mind", som er et trenings- og ansettelsesprogram for funksjonshindrede.

I forbindelse med besøket, vil Huitfeldt og global leder Ingrid Ihme i Telenors Open Mind kjøre hver sin rullestol gjennom bygget for å illustrere løsningene.

Er norske bygg godt nok tilrettelagt for funksjonshindrede?

Si din mening!

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.