Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Hørselshemmede vant frivillighetspris

BILDE AV BEHN: Foruten pengepremie fikk prisvinnerne også et trykk signert Ari Behn. På bildet ser vi f.v. Svein Lien (HLF), ordfører Lene Conradi, jurymedlem Karl Einar Fjellheim, jurymedlem Jorunn Marie Thon juryleder Terje Lindberg, Brit Mari Edvardsen Sande (HLF), Marit Lein (HLF), Heidi Arntsen (HLF), Bjørg Madsen (HLF) og Inger Berg (HLF).

Årets frivillighetspris i Asker gikk til lokallaget for Hørselshemmedes Landsforbund.

– En stor ære og en inspirasjon. Det å bli satt pris på, at noen ser oss, det er kjempeviktig og gjør at vi får mer pågangsmot til å jobbe videre som frivillige, sa Brit Mari Edvardsen Sande på vegne av lokallaget.

Prisen ble delt ut av Terje Lindberg i Asker kommune.

– Lokallaget til Hørselshemmedes Landsforbund består av mennesker som har jobbet i det stille i 20 år. Deres arbeid med å organisere likepersoner som hjelper andre med hørselshemminger gjorde dem til en klar vinner, sier Lindberg, som hadde «en sammensatt liste med svært ulike kandidater» .

En likeperson er en person med hørselshemminger som kan være en ressurs for andre med tilsvarende utfordringer.

Tilstede på utdelingen var også ordfører i Asker, Lene Conradi.

– Frivilligheten bringer med seg engasjement og kompetanse. Jeg ser på frivilligkraften som en livskvalitet, det å kunne se seg selv som del av noe større. Jeg tror at det vil være frivilligkraften som i størst grad kommer til å redde verden, mer enn all verdens offentlige budsjetter, sa hun i sin tale.

Frivillighetsprisen i Asker kommune har vært delt ut hvert år siden 1999.

Les flere artikler