Skip to main content

Hør den første episoden av vår nye nyhetspodkast

I «Møterom Kjørbo» skal programleder Dag Otter Johansen ta for seg nyhetsbildet i Asker og Bærum - hver uke!

I den første episoden får han besøk av nyhetsredaktør i Budstikka, Kaja Mejlbo, samt Budstikka-journalistene Erik Tangen, Christian Brevik og Sidsel Hvaal.

  • Episoden kan du høre øverst i denne saken!

Gjengen avslører blant annet tanken bak det noe kryptiske navnet «Møterom Kjørbo», diskuterer hvorvidt det er riktig av politiet å nekte russ fra Oslo og Drammen adgang til kommunene - og hvorfor i all verden skal vi egentlig ha dekning i marka?

Den første av sitt slag

For programleder Dag Otter Johansen, som også er redaksjonssjef i Budstikka, er satsingen på lyd en viktig del av jobben.

PRATER LOKALT: I Budstikkas nye podkast «Møterom Kjørbo» skal propgramleder Dag Otter Johansen ta for seg det lokale nyhetsbildet hver uke. Her sammen med nyhetsredaktør Kaja Mejlbo (t.v.) og sjefsredaktør Kjersti Sortland (t.h.).

– Podkast er en god mulighet til å diskutere de viktigste sakene i Asker og Bærum, men også de små hverdagshistoriene som hele tiden preger lokalmiljøet og er helt sentrale i lokaljournalistikken, sier Johansen, som håper lokalbefolkningen vil sette pris på det nye produktet:

– Det er mange podkaster der ute, men det er ingen som handler om Asker og Bærum. Det ønsker vi å gjøre noe med.

«Møterom Kjørbo» ble valgt som navn på podkast etter det møterommet der Budstikka samles hver dag for å diskutere hva som er de viktigste sakene i Asker og Bærum akkurat nå.

Tilgjengelig via nett

Alle epsiodene vil bli gjort tilgjengelig via våre nettsider, samt på SoundCloud.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.