Skip to main content

Her kommer Teslas nye prestisjebutikk

HELT RENSKET: Bygget gjennomgår en omfattende oppgradering.

Tesla skal leie 7.000 kvadratmeter på Rud til det som blir elbil-merkets hovedanlegg i Norge.

Hundrevis av bileiere i Asker og Bærum kjører rundt i den populære elbilen. Snart får de verksted og kundekontakt i nærområdet.

– De skal ha 70 prosent av bygget over to etasjer. Dette blir hoveddestinasjonen for Oslo-regionen – et hovedanlegg for service og kundebehandling, forteller styreleder Odd-Einar Christophersen i Lilleberg Eiendom AS.

Flytter

Selskapet kjøpte det såkalte Skotvedt-bygget på Rud våren 2012 av Skodtvedt-familien, som tidligere var hovedimportør av Honda i Norge. Bilbutikken som i dag ligger i lokalene, Skotvedt, flytter inn i nabobygget hvor bilforretningen Sandvika Bil holder til.

Ferdig i desember

Det er Peab som pusser opp bygget, og de skal etter planen bli ferdige i desember. Oppussingen koster over 60 millioner kroner.

– Tesla skal også ha et presentasjonslokale for nye biler der, men de selger jo bilene sine via internett, forteller Christophersen.

Han forteller at de har hatt planer om å utvikle bygget i lang tid, og så kom Tesla på banen i tillegg. Bilprodusenten skal i lang tid ha vært på jakt etter lokale i Bærum.

– Vi gjør en ordentlig ombygging, uten at det er forårsaket av Tesla. Det er en generell oppgradering, og så gjør vi litt ekstra fordi Tesla kommer inn, forklarer Christophersen.

Lilleberg Eiendom har også tatt initiativ til den nye rundkjøringen ved innkjørselen til selve området.

Hemmelig kontraktstid

Han ønsker ikke å opplyse om hvor lang leiekontrakten er, men understreker at det er en lengre periode.

– De skal ha hele flaten mot Sandvika bil og hele flaten mot den videregående skolen. Det blir Tesla i to etasjer, sier han.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.