Skip to main content

Her er sakene i lokalpolitikken denne uken

«V for Viken» er navnet på det planlagte fylkeshuset på Leif Tronstads plass 7 i Sandvika. Nå skal flere alternativer diskuteres.

«V for Viken» er navnet på det planlagte fylkeshuset på Leif Tronstads plass 7 i Sandvika. Nå skal flere alternativer diskuteres.

Illustrasjon: Longva Arkitekter

Fylkeshus i Sandvika, bibliotek i Spikkestad og gang- og sykkelvei på Nesøya er blant sakene som skal diskuteres av våre lokale politikere denne uken.

Her er ukens politiske møter og noen av sakene:

Asker:

Formannskapet (onsdag): Valg til lokalsamfunnsutvalgene 2022-2023, innbyggerforslag bibliotek i Spikkestad, ulovlighetsoppfølging på Brønnøya, nye veinavn på Åmotåsen, gang- og sykkelvei på Nesøya, fortau i Østskogveien i Slemmestad, reguleringsplan for Elnes Søndre i Vollen, park og kyststi langs Tåjeodden og Kutangen i Slemmestad.

Bærum:

Råd for personer med funksjonsnedsettelse (mandag): Nye barne- og avlastningsboliger, fremtidig rehabilitering.

Eldrerådet (tirsdag): Spørsmål om prisøkning på trygdepakken, spørsmål om forebygging av ulykker i seniorers eget hjem.

Formannskapet (onsdag): Miljø- og besøkssenter på Isi, konsesjon på landbrukseiendom Øverland gård, revidert vei- og gatenormal.

Planutvalget (torsdag): Sandvika sjøfront og nytt lokalveisystem, bruksendring fra lager til treningslokale i Ankerveien 204 B. 

Det er også berammet møte i ungdomsrådet (onsdag).

Viken:

Komité for finans, administrasjon og klima (onsdag): Kjøp av Leif Tronstads plass 7 i Sandvika og utredning av alternativer for fylkeshus for nye Akershus, omstillingsdokument etablering av tre nye fylkeskommuner. 

Det er også berammet møter i forretningsutvalget (onsdag) og fylkesrådet (torsdag). 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.