Skip to main content

Her er sakene i lokalpolitikken denne uken

Spørsmål rundt nytt Nadderud stadion tas opp i hovedutvalg for miljø, idrett og kultur i Bærum.

Spørsmål rundt nytt Nadderud stadion tas opp i hovedutvalg for miljø, idrett og kultur i Bærum.

Foto: KARL BRAANAAS

Bygging og drift av idrettsanlegg samt skolerute, skoleinntak og skoleutbygging er noe av det som skal diskuteres av Asker og Bærums politikere denne uken.

Her er møtene og noen av sakene i løpet av uken:

Asker:

Utvalg for oppvekst tirsdag: Søndre Borgen barnehage, endring av sfo-ordningen, skolerute 2022-2023, endring av forskrift om rett til skoleplass og skolebytte.

Utvalg for velferd tirsdag: Temaplan Leve hele livet – i et aldersvennlig Asker, temaplan psykisk helse og rus. 

Utvalg for plan og byggesak onsdag: Reguleringsplan for Dikemark idrettspark, reguleringsplan for Heggum-Jaksland i Røyken, gebyrregulativ 2022.

Utvalg for medborgerskap torsdag: Krisetilskudd til kultur, idrett, frivillighet og kirke, temaplan kultur 2022-2032, tilrettelegging for aktivitet på is i Asker, drift av Sætrehallen.

Utvalg for samfunnstjenester torsdag: Søknader om støtte fra klimasatsordningen 2022, besøkssenter Oslofjorden, kommunal overtagelser av Heggedalsveien.

Bærum:

Hovedutvalg for barn og unge tirsdag: Inntaket til 1. og 8. trinn skoleåret 2022/23, skolebehovsanalyse 2021–2040. 

Hovedutvalg for bistand og omsorg onsdag: Konkurranse om driften av Oksenøya sykehjem, salgsbevilling for alkohol i selvbetjent Coop på Fornebu.

Eierutvalget onsdag: Samfunnssikkerhet og beredskap for Bærum kommune, oppfølging av selskaper hvor kommunen har eierinteresser.

Hovedutvalg for miljø, idrett og kultur torsdag: Fartsgrenser på fjorden, nye veinavn på Krokskogen, spørsmål i forbindelse med bygging av nytt Nadderud stadion.

Det er også berammet møte i utvalg for samarbeid tirsdag.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.