Skip to main content

Her er huset til Tone Damli og Markus på Blommenholm

FLYTTER: Tone Damli og Markus Foss flytter til dette huset på Blommenholm.

Flytter fra hovedstaden til en stor villa i Bærum.

Etter det Budstikka kjenner til har Tone Damli og Markus Foss kjøpt «Villa Solum» på Blommenholm.

Prisantydningen på boligen, som er et oppussingsprosjekt, var 8.400.000 kroner.

Boligen er bygget i 1924 og har et bruksareal på 239 kvadratmeter og en tom på 1,6 mål.

Det var TV 2 som først skrev om at Damli og Foss flytter til Bærum.

– Vi har kjøpt hus i Bærum og gleder oss til grilling av pølser i hagen, sa Tone Damli til tv-kanalen under ELLEs sommerfest torsdag kveld.

Det har foreløpig ikke lykkes Budstikka å få en kommentar vedrørende salget, men lokalavisen har vært i kontakt med flere kilder som ikke ønsker å uttale seg offentlig.

Krever oppussing

– Sommeren kommer til å bli brukt til oppussing. Huset er fra 1920, og det er ikke gjort noe der de siste 30 årene. Det er ingen tvil om at Markus er den mest handy av oss, sa Damli til VG torsdag kveld.

Damlis samboer Markus Foss er opprinnelig fra Bærum, og til TV 2 sier Damli at hun ønsker at datteren Billie skal vokse opp i et hus med stor hage.

LES OGSÅ: Tone og kjæresten venter barn

"Villa Solum" er en klassisk villa som går over to plan med romslige rom . Den ligger nær toglinjen og ikke mange meterne fra Blommenholm skole.

Ifølge boligannonsen er tomten flat og solrik  med gressplen, frukttrær og beplantning. Det er også en  uteplass med overbygg og stor gårdsplass med parkering for flere biler.

I følge boligannonsen er hustes planløsning slik:

1. etasje: Entre, kjøkken, pent baderom fra 2008, spisestue med vedkamin og utgang til veranda, lys og romslig stue, 2 soverom, trapperom, bod..

2. etasje: Trapperom, eldre bad/wc, med utgang til veranda, 2 soverom, kjøkken m/spiseplass.

Kjeller: Inngang fra utside og innside, totalt 7 rom.

Unik eiendom

Eiendomsmegler Edvard Chapsang i DNB Eiendom vil ikke bekrefte hvem som har kjøpt eiendommen, men sier til Budstikka at eiendommen er unik.

– Det er ikke mange av disse eiendommene igjen. Den er helt unik, sier han, og bekrefter samtidig at huset trenger betydelig oppussing.

– Ja, alt må pusses opp fra A til Å. Det er vanskelig å si hva en slik oppussing vil koste, men det kan fort koste like mye å pusse opp her som å bygge et nytt hus, sier han.

Det var flere om beinet da eiendommen ble lagt ut for salg, og Chapsang bekrefter at det var fem interessenter i budrunden.

Bæringen Markus Foss driver sitt eget konsulentfirma innen IT.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.