Stabekk røyklagt etter fyrverkeri-brann

BRANN: Brannvesenet fikk raskt kontroll på containerbrannen på Stabekk, men hendelsen førte til at et stort område ble røyklagt.

BRANN: Brannvesenet fikk raskt kontroll på containerbrannen på Stabekk, men hendelsen førte til at et stort område ble røyklagt. Foto:

Deler av Stabekk sentrum ble røyklagt, da det begynte å brenne i en container med fyrverkeri natt til søndag.

DEL

Det var rundt midnatt politiet fikk melding om at det brant i en container på Stabekk jernbanestasjon. Det viste seg at containeren inneholdt fyrverkeri.

– Det var aldri noen spredningsfare, men et større område ble røyklagt. Det er uklart hvorfor det begynte å brenne i utgangspunktet, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt.

Foruten denne hendelsen, rykket ikke politiet ut på andre fyrverkeri-relaterte hendelser i Asker eller Bærum natt til søndag.

LES OGSÅ: Dette er reglene for oppskyting av fyrverkeri

Falsk alarm

En patrulje rykket ut på "falsk alarm", etter at brannvesenet varslet om en mulig eksplosjon på Høvik.

Da patruljen kom til stedet viste det seg at det kun var snakk om et stearinlys som hadde brent helt ned og eksplodert på et glassbord. Ikke veldig dramatisk, sier operasjonsleder Solberg.

I løpet av natten ble en beruset person bortvist fra utestedet Lancelot i Asker sentrum, og en person ble anmeldt for besittelse av narkotika, etter at politiet fant en klump hasj i vedkommendes bil.

Tatt med kniv

Politiet rykket også ut til Esso-stasjonen i Skuiveien på Vøyenenga, etter at betjeningen varslet om en person som bar kniv.

– De som jobbet på bensinstasjonen meldte fra om en kunde som oppførte seg merkelig. De hadde også lagt merke til at han hadde en kniv i jakkelommen. Vedkommende brukte ikke kniven til noe, og patruljen fikk raskt kontroll på vedkommende, forteller Tore Solberg.

Artikkeltags